About

JOE!

Mijn naam is Maaike, en ik ben de trotse eigenaresse van EntirelyNails.nl! Dit ben ik begonnen om mijn passie voor nagellak en nail-art te delen, en te laten zien wat ik op mijn nagels droeg. Na 7 jaar is die passie wel een beetje minder geworden, en heb ik besloten om te bloggen over alle creatieve hobbies die ik heb. Soms kan daar dus nog steeds nail-art tussen zitten. Ook zal ik soms wat dingen delen over mijn persoonlijke leven.

Naast mijn online leven, werk ik vrijwillig op een dagbesteding voor mensen met beginnende dementie. Ik heb het er verschrikkelijk naar mijn zin, en zou het niet meer willen en kunnen missen! Het is zo fijn om zulk dankbaar werk te doen en ik ben iedere keer weer blij wanneer het weekend voorbij is. Het is niet waar ik voor geleerd heb, dat is namelijk mode. Helaas ben ik er wel achter gekomen dat dat niets voor mij is om fulltime te doen, maar af en toe thuis vind ik het wel leuk om de naaimachine er bij te pakken.

Verder vind ik interieur heel leuk, ben ik dol op kleding en sneakers, en lig ik het liefst 24/7 op mijn vloer om te kunnen knuffelen met mijn konijn.

Mocht je meer van me willen weten, mag je me gerust mailen of op mijn social media een berichtje sturen!

Liefs,
Maaike