Begin je dag gemotiveerd!

Oke, de dag beginnen is misschien wat laat, maar bovenstaand filmpje heeft serieus mijn dag veranderd. Ik hou van dit soort filmpjes. Bij 00:34 begon ik spontaan te huilen, maar dat is vooral positief omdat de man in dit filmpje zó verschrikkelijk dankbaar is! Durf jij dan nog te klagen over je leven?

Ik hoop dat dit soort dingen ook gebeuren zónder dat er een camera bij is. Het heeft mij in ieder geval aan het denken gezet.

Geen nail-art vandaag, maar wou dit toch even met jullie delen.

Liefs,
Maaike

 

4 reacties op “Begin je dag gemotiveerd!”

 1. femketje schreef:

  mooi dat je dit filmpje deelt! <3

 2. Jana Vmh schreef:

  Lief dat je dit deelt! Dit zou meer moeten gebeuren :/

 3. NailTalk schreef:

  Heel mooi! *kippevel*

 4. Rieke schreef:

  Aaaahw, dat filmpje keek ik een paar dagen geleden, en ik moest bij de eerste minuut al huilen, haha. Ik vind het echt zó mooi dat dit gebeurd, en inderdaad, wat jij zegt, ik hoop dat dit ook zonder camera’s gebeurd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *