China Glaze Kicks collectie en een tip!

 

Holaaaa!

 

Al een hele lange tijd wou ik de Kicks collectie van China Glaze, en eindelijk heb ik hem! Zoals je misschien wel weet ben ik extreem verslaafd aan en verliefd op sneakers, dus deze collectie is helemaal mij. Nagellak + sneakers = Maaike. De kleurtjes zijn awesome, en de namen nog iets meer. Kijk bijvoorbeeld de naam van het lakje hier boven!
Tijdens het volproppen van mijn winkelmandje bij Enchantra zag ik er ineens een Seche Vite topcoat tussen staan. Blijkt dus dat je bij 6 CG lakjes een fullsize flesje Seche er bij krijgt. Toffff! Bij 3 CG lakjes krijg je een mini.

Dat vond ik het wel even waard om een artikeltje over te tikken, haha.

Een deze dagen komt er zeker nog een artikel online met foto’s van deze geweldige collectie!

 

Liefs,
Maaike

5 reacties op “China Glaze Kicks collectie en een tip!”

  1. elodie schreef:

    leuk!

  2. Vera schreef:

    Awesome, die collectie past inderdaad perfect bij jou 😀

  3. Mariska schreef:

    Ah leuk :-)! Goede toevoeging

  4. Anyway, ik heb dus weer acht nieuwe china glaze lakjes in mijn collectie, en als jij wilt weten welke ik toegevoegd heb, moet je even verder lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *