Color Club – Harp On It

Wut wut! Een tijd geleden zag ik een heel mooi holo lakje op het internet verschijnen. En aangezien mijn holo van China Glaze (OMG uit de OMG collectie) een beetje dik geworden is, was ik toe aan een nieuwe, prachtige, goed werkende holo. En oh oh oh. Oooooh oh oh. Dit is zo goed. Gister ontving ik hem in mijn brievenbus (bij mama thuis) en ik deed hem meteen op. Kijk mee!! 😀

 

Harp On It buiten, in daglicht. Je kan het effect wel goed zien, maar het is niet mindblowing. Ik zette de foto’s op mijn laptop, klikte een nieuw artikel voor EntirelyNails aan, en dacht; meh. Dit wordt weer een saai artikeltje met mislukte foto’s. Tot ik me besefte dat ik binnen zat. Waar het best wel donker is. Flits. FLIIIITS. Doe het Maaike, DOE HET! Annnnnddddddd…….

 

WAT! Hooooooly Guacamoly. Dit is zo mooi. Zo goed. Zo WOW. Als je op de foto klikt zie je het nog beter, maar zorg wel dat je niet van je stoel valt. Het is zo mooi. Dit is veel beter dan OMG van China Glaze. Ik kan nog niks zeggen over hoe lang hij blijft zitten, maar daar kom ik zeker nog op terug. Ik hou dit lakje op tot hij er uit zichzelf helemaal af valt. To be continued…

Ik kocht het lakje op eBay voor €5,14 inclusief verzendkosten. Als je de naam zoekt op Google of eBay zie je veel verkooppunten.

 

29 reacties op “Color Club – Harp On It”

 1. femketje schreef:

  holy crap! het perfecte holo lakje 😀

  Reply

 2. Nina schreef:

  WOW. Dat is echt heeeeel erg super cool! <3

  Reply

 3. Yvet schreef:

  Van Kolh hebben ze er ook 1 maar dan vind ik deze toch echt beter !

  Reply

 4. NailTalk schreef:

  Stunning!! Hij is prachtig!! (PS: vergeet je watermerk niet, ook al is het een swatch!!)

  Reply

  Maaike Reply:

  Oh ja, thanks!

  Reply

 5. Lianen schreef:

  Holy moly!!! :O I want it!!!

  Reply

 6. Tessa schreef:

  I want <3 wat een beauty zeg!
  X

  Reply

 7. Danique schreef:

  Wat een toffe kleur!

  Reply

 8. Noëlle schreef:

  Oh nee, je hebt me weer een reden gegeven om op Ebay te zitten neuzen… Ik was net afgekickt haha.
  Weet je toevallig of de andere lakjes van Color Club ook van goede kwaliteit zijn?

  Reply

  Maaike Reply:

  Ik heb een aantal anderen, en die vallen me erg tegen.

  Reply

 9. Linda de Munck schreef:

  HOEVEEL LAAGJES??

  Reply

  Maaike Reply:

  Twee hele dunne! Met 1 flinke laag is hij ook oke

  Reply

 10. BeautyNailsJana schreef:

  Wow! Prachtig gewoon 🙂

  Reply

 11. priscilla schreef:

  ik heb zoiets ook al een tijdje thuis van del sol je ziet goed het kleur verschil maar dan heb je wel hoge uv straling nodig anders is het minder goed zichtbaar

  Reply

 12. Kelly schreef:

  Prachtige lak!

  Reply

 13. Mariska schreef:

  Heel mooi lakje!! 🙂

  Reply

 14. Eline schreef:

  Ik heb ook een holo-lakje, die is aan het eind van zijn latijn, zo mooi is deze!

  Reply

 15. Lieze schreef:

  Wow, echt heel vet!

  Reply

 16. Lois Lorinde schreef:

  Wauwiee, zo prachtig! Ik ga hem ook bestellen.

  Reply

 17. carolina schreef:

  wat een mooi lakje! ik heb nog nooit zo’n mooie holo gezien

  Reply

 18. Roxanne schreef:

  Wauw, super pretty!

  Reply

 19. Evelien schreef:

  Omfg ja deze is echt perfect <33

  Reply

 20. Vera schreef:

  Wauw, echt prachtig!

  Reply

 21. Lys schreef:

  Wow, geweldig lakje!

  Reply

 22. Lotte schreef:

  Deze lak heb ik meteen besteld toen ik deze post zag :D! hij is zo mooi

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *