DIY: Dino bloempot

Woaaaah, long time. Kennen jullie me nog?! Hoe werkt dit ook alweer??!!?!

Ik heb vet leuke bloempotjes gemaakt van speelgoeddino’s en ik vind dat jullie ook bloempotjes nodig hebben van speelgoeddino’s, dus deel ik met jullie hoe het moet want jullie kunnen dat zelf natuurlijk helemaal niet bedenken.

Men neme:
– speelgoeddino’s
– verf
– een schaar of mesje

 

   

Dit is een van de dino’s die ik gebruikte. Ze komen van de Action, volgens mij waren ze ongeveer €3,
Knip of snij een gat op de plek waar je de plant in wilt doen en verwijder eventuele vulling. Dit was echt een mindfuck want in deze zit kussenvulling, who knew?!

 

Tijd om ze te schilderen! Ik ging voor wit, omdat al mijn bloempotten wit zijn. Ik kan ze altijd nog een andere kleur maken (waarschijnlijk worden ze binnenkort goud). Ik begon met spuitverf (van Action) maar dat werkte echt voor geen meter. Na 4 lagen was het nog steeds niet dekkend, het plakte ontzettend én het was glimmend terwijl ik mat wilde. Dus stapte ik over op acrylverf, dat bracht ik aan met een sponsje en ging een stuk sneller en beter!

 

 

Met plantjes ziet het er dan zo uit! Het zijn stekjes, dus het lijkt nog een beetje sneu. Je kan eventueel klei of steentjes in de poten doen zodat er niet teveel aarde in gaat, maar ik laat ze gewoon flink wortelen tot het niet meer past.

 

Heuuuu, veel knutselplezier en ik ben benieuwd of jullie (leest überhaupt iemand dit?!) ze ook gaan maken!

4 reacties op “DIY: Dino bloempot”

  1. Marian schreef:

    Wauwww, gaaf

  2. Sheryl schreef:

    Zeker leest iemand dit!! Die kussen vulling erin had ik niet verwacht! Maar laatst sloopte mijn honden een piepend balletje en daar zat het ook in. Toen had ik ook zoiets van HUH!!

  3. Sarah schreef:

    Of ik ze kan maken kan ik nog niet beloven, maar ik lees het in ieder geval 🙂 Ik vind ze echt mega schattig geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *