Een ode aan mijn Fluffnugget

Een half jaar woon jij al bij mij. Een half jaar al, maak jij mijn leven een beetje leuker, mijn huis een beetje viezer, en mijn portemonnee een beetje leger. Jij bent degene die mij chagrijnig maakt, maar ook degene die mij helemaal blij maakt wanneer ik even een ‘meh’-dagje heb. Je bent zo’n beetje de liefde van mijn leven, maar dan anders.

 

P1110561

Ik vind het heerlijk om met jou te wonen. Ik kan uren naar je te kijken en daar van genieten. Hoe jij door mijn huis wandelt en hoe jij smakt op je verse voer. Maar ook hoe jij lekker slaapt in een hoekje of op mijn bank. Hoe je neus wiebelt en hoe je je bips de lucht in gooit wanneer je in een goede bui bent. Ik hou van alles wat je doet.

Ik ben een beetje verliefd op je. Je streken, je geknor, en natuurlijk je wiebelende neusje. En ookal rij jij ongeveer op alles wat in mijn huis ligt, vreet jij mijn plinten kapot en loop jij mij ongeveer 24/7 voor mijn voeten; ik zou je niet meer kunnen missen.

Jij geeft mijn leven net dat beetje extra. En ookal kan jij dit niet lezen; ik hoop dat ik jou genoeg laat merken dat ik zo gek op jou ben. Ik hoop dat wij nog heel wat jaartjes samen worteltjes kunnen eten, en dat jij nog heel veel jaren mijn plinten kapot knaagt.

 

P1110552

 

 

P1110561

 

 

 

 

 

6 reacties op “Een ode aan mijn Fluffnugget”

 1. Robin schreef:

  Aaaaaaawh <3 En dat we nog maar lang van alle foto's en tweets van Bunnie mogen genieten!

  • Kylie schreef:

   ahhww.. zo lief. maar ik snap je gevoel helemaal. ik heb twee van die bandietjes rondrennen. en ook al knagen ze mijn behang kapot of lopen ze mij voor de voeten als ze denken weer een snoepje te kunnen scoren. ik ben hartstikke gek op die fluffballen.. en Bunnie is ook echt zo’n mooi konijntje..

 2. Evelien schreef:

  Ondanks de flauwe konijnengrapjes die ik soms naar je hoofd slinger ben ik wel echt dol op Bunnie ♥ Hij is zo cool. En fluffy. En handsome.

 3. Seda schreef:

  Omg zo lief, ik snap je echt totaal. Dezelfde gevoel voor mijn lieve schattige hond

 4. Nadine schreef:

  OMG! wat een leukerd! Je brengt me op een goed idee voor een (ander) artikel! Super veel plezier met hem!

  XX Mij en een sn/kuffel van Funny (ook een konijn, uiteraard!)

 5. Sas schreef:

  wat een lieffie is dit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *