Een paar kleine nieuwtjes…

Holaaaa!
 

Vandaag staat er weer een nieuw artikel van mij op VeraCamilla.nl! Het was de bedoeling om een nail-art tutorial te maken, maar omdat er zoveel vraag was naar hoe ik mijn nagels verzorg en wat ik allemaal gebruik, heb ik daar iets over geschreven. Over twee weken komt er dus een nail-art tutorial, ideetjes zijn nog steeds welkom!
Klik hierhierhier om naar mijn nieuwe artikel op VeraCamilla.nl toe te gaan.

Gister avond was het zo ver; ik heb eindelijk een Facebook pagina gemaakt voor EntirelyNails! Hier zal ik mijn ‘fails’ plaatsen, maar ook nieuwtjes, previews en andere dingen die ik wil delen. Like, spread the word, and enjoy! πŸ™‚
Klik hierhierhier om naar de Facebook pagina van EntirelyNails toe te gaan.

 

Wat willen jullie deze week voor nail-arts zien? En waar zouden jullie een tutorial van willen?

 

Liefs,
Maaike

 

8 reacties op “Een paar kleine nieuwtjes…”

 1. Ellis schreef:

  Je doet ’t goed kind, ben trots op je! Ik wil omyellis nails zien! =D

 2. Charile schreef:

  Leuk artikel! Ik zou wel een tutorial voor Halloween willen zien πŸ˜€

 3. Marijn schreef:

  Heb het artikel net gezien. Ik vond het leuk om te lezen. Waar kun je in winkels goedkope dottingtools kopen? Liggen die ook bij Essence? πŸ™‚ xxx

 4. Charlotte schreef:

  Hii,
  Echt heeel leuk !
  Ik zal graag, als je dat kunt, een keer een tutorial zien dat je je tips versiert zegmaar en niet je hele nagel. Zoals dit : http://nailartzelfdoen.org/?attachment_id=149 of zoals dit http://www.emgienails.nl/a-11813941/nailart-galerie-nail-art-galery/nailart-galerie-nail-art-galery-voorbeeld-5/
  Kun je zoiets ?
  Xx veel liefs,
  En veel succes en plezier met je blogg.

 5. Mariska schreef:

  Ik heb even je Facebook geliked πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *