Elf – Gold Star

IMG_3670

Oeh, mijn eerste echte artikel met mijn nieuwe lay-out! Nog even passen en meten en kijken hoe groot de foto’s nu moeten zijn, maar dat komt wel goed, hoop ik. Nu nog even leren om meer tijd te nemen om foto’s te maken, want deze is ook weer scheef en donker.

Voor kerst kreeg ik van ELF een heel leuk doosje met 14 nagellakjes er in. Super lief! Dit is er een van, een goud glitterlakje. Ik vind hem anders dan andere gouden glitterlakjes, ik weet niet precies waarom. Misschien omdat er zo weinig glitters af komen, waardoor het wat rustiger en minder opvallend is. Ik vind hem prachtig! Ik draag hem hier over Alpine Snow van OPI.

Wat is jouw favoriete glitterlakje?

Liefs,
Maaike

6 reacties op “Elf – Gold Star”

 1. femketje schreef:

  Mooie combi! ♥

 2. Erg mooi lakje, en leuk gecombineerd! Ik ben op het moment helemaal gek op Your Present Required van China Glaze; een bom vol glitters!

 3. Dionne schreef:

  Ziet er mooi uit!

 4. Kelly schreef:

  Mooie lak zeg!

 5. alexa schreef:

  Ik hou zelf niet zo van witte nagellak maar het ziet er wel heel leuk uit met die glitters

 6. Evelien schreef:

  Aah leuk is deze! Love gold & white <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *