EntirelyNails 2 jaar!

Hiep hiep, hoera! Hiep hiep, hoera! Vandaag bestaat EntirelyNails 2 jaar. Twee jaar geleden zat ik ’s avonds laat achter mijn computertje, en besloot ik dat ik, buiten Twitter, een plekje wou op mijn nail-arts op te plaatsen, zodat iedereen ze kon bekijken. Ik maakte een account bij Blogger, met een mooie roze lay-out, Jordy bedacht een naam, en ik gooide mijn blog, samen met mijn eerste nail-art, online.

Het leek me wel leuk om jullie (zoals vorig jaar met nieuwjaar, lees hier om te vergelijken) wat cijfertjes te laten zien. Let op: deze cijfertjes zijn pas sinds januari 2012, dus sinds ik mijn eigen domein heb!

 


Zo zie je leuk hoe hard mijn blog gegaan is, hihi. Super tof. Ik hoop dat jullie nog steeds met plezier mijn blog blijven bekijken, en dat jullie samen met mij nog een aantal jaar door willen gaan!

Bedankt voor alles! <3

 

Liefs,
Maaike

13 reacties op “EntirelyNails 2 jaar!”

 1. NailTalk schreef:

  Ga zo door! Weet zeker dat je nog veel verder zult groeien qua je site, volgers en nail arts (als dat nog kan, je bent al zo goed!)

 2. Jana Vmh schreef:

  Een dikke proficiat Maaike :D!!!

 3. Marion schreef:

  proficiaaat!! super tof!!

 4. femketje schreef:

  gefeliciteerd 😀

 5. proficiat! Leuk om die cijfertjes te zien.

 6. Fleur schreef:

  Wat gaaf! En niet meer dan logisch dat je het zo goed doet!
  Gefeliciteerd!

 7. Kelly. schreef:

  Gefelicitieeeeerd Maaike <'33
  xoxo Kelly

 8. Roxanne schreef:

  Gefeliciteerd! En keep up the good work 🙂

 9. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik kijk alweer uit naar je volgende creatie!

 10. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Wauw, leuk om te horen/lezen! Gefeliciteerd meid!

 11. Daphne schreef:

  Gefeliciteerd 😉

 12. Suzanne schreef:

  gefeliciteerd!

 13. Gefeliciteeeeeeeeeerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *