Gastblog: Tamara

Hallo allemaal!

Ik ben Tamara en ik kom uit Katwijk aan Zee, een leuk klein dorpje dichtbij strand! Ik ben sinds kort erg grote fan van Entirelynails, en ik bezoek de site nu ongeveer elke dag. Dus toen ik zag dat Maaike mensen de kans gaf om zelf een blog te posten vond ik dat heel leuk en greep ik mijn kans.

Ik heb altijd het probleem dat ik op mijn rechterhand nooit zulke mooie figuurtjes heb als op mijn linkerhand. Dat komt omdat ik rechts ben! Dus met links lukken de figuurtjes nooit zo goed!

Hiervoor heb ik een hele goede tip!

 

Wat je hier voor nodig hebt is een plastic zakje of zo’n insteekhoes voor in een map:


Als je een figuur gebruikt met dunne lijntjes, dan kan je het beste eerst een soort ‘ondergrond’ maken van topcoat of de kleur nagellak die je gebruikt. Laat dat goed drogen, maak je figuurtje er op, en weer laten drogen. Als je een figuur maakt waar dat figuurtje uit één deel bestaat hoeft dat niet. (voor die met de ondergrond heb ik parelachtige kleur gebruikt om het beter te laten zien)

Met een pincet peuter je voorzichtig je figuurtje van het plastic af.


Dan leg je het op je nagel, topcoat eroverheen en voila.. Het lijkt alsof je het gewoon op je nagel hebt gemaakt!

 

 

 

 

Whoaaaa, dankjewel Tamara voor dit super leuke artikel! Echt een heel handige tip, en ik ga hem zeker een keer gebruiken. 

Wat vinden jullie er van? Handige tip, of kan jij makkelijk iets moois maken met je andere hand?

 

9 reacties op “Gastblog: Tamara”

 1. charile schreef:

  Super handig!

 2. Isabel schreef:

  Erg handig! Ik heb zelf ook altijd het probleem dat ik links wel netjes kan en rechts niet. Ik ga dit zeker een keer proberen!

 3. Lisa schreef:

  Ik zag dit laatst inderdaad ook ergens op youtube. heb het zelf ook geprobeerd en het is super handig. Wel moet je inderdaad de nagellak echt goed laten drogen op het mapje en heeeeeeeel voorzichtig de figuutjes er afpeuteren. Bij mij mislukte dit een aantal keer onder ik te ongeduldig was…

  • Maaike schreef:

   Haha! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar als ik het zo lees/hoor denk ik dat het slimmer is de dag van tevoren alles te maken ofzo

 4. tamara schreef:

  het valt mee hoelang het duurt vind ik,
  maar het hangt er wel vanaf hoeveel lagen je heb en of je nagellak snel droogt. dit was iedergeval in n kwartiertje gebeurt 🙂 (het duurt idd wel langer als dat je het direct op je nagels doet maar je heb wel mooier resultaat)!

 5. Karen schreef:

  ik kende de techniek, gebruik hem wel eens! handig voor links en rechts 🙂
  xx

 6. Lizzy schreef:

  Slimme tip! Ik heb zoiets ook ooit geprobeerd maar dat werkte niet goed omdat de figuurtjes te klein waren. Zo’n doorzichte nagellak eronder werkt dan inderdaad perfect!

 7. janina schreef:

  wauw, heel handig artikel!!

 8. Norma schreef:

  Ook al is gedaan mogelijkheden zijn zo groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *