IT’S MY BIRTHDAY!

Daar waar iedereen vandaag (en afgelopen dagen) bezig is met Sinterklaas, ben ik bezig geweest met voorbereidingen voor mijn verjaardag. Ik ben vandaag namelijk 22 jaar geworden, hoeraaaa! Afgelopen zaterdag heb ik het gevierd met mijn vriendinnetjes, en vandaag komt er familie eten. Super leuk! Ik voel me vandaag helemaal niet jarig helaas, dat was zaterdag al, haha. Naast mooie kleertjes draag ik vandaag ook een super toffe manicure! Ik kreeg zojuist mijn Flocking Powder binnen, en ben gelijk aan de slag gegaan. Zie hier het resultaat:

 

 

IT’S SO FLUFFAAYYYYYYY!! Ik heb bordeaux en zwart gekocht, maar omdat ik vandaag zwart en oker draag, leek zwart me meer gepast. Het werkte heel makkelijk!  Ik lakte mijn nagels, en terwijl de lak nog ‘sticky’ was, stopte ik mijn vinger in het potje poeder. Daarna ging ik er met het bijgevoegde kwastje overheen, en haalde daarmee de overtollige poeder er af. That’s it, piece of cookie.  Het voelt mega raar aan, maar ik vind het er geweldig uitzien!

En oh, wie jarig is trakteert, natuurlijk! Ik heb op Twitter een mini win-actie. Je kan meedoen tot 20.00! Check het hier.

Iedereen een fijne Sinterklaas gewenst!

Liefs,
Maaike

28 reacties op “IT’S MY BIRTHDAY!”

 1. Ellis schreef:

  IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE!
  Happy birthdaaaaaaaaaaay!

 2. mohammed suhooli schreef:

  Kontvingeren

 3. Kelly schreef:

  Suuuperleuk! Denk dat ik het toch maar ga bestellen 😀
  Gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een leuke dag van! <3

 4. Mariska schreef:

  Gefeliciteerd 😀

 5. Paula schreef:

  Supertof, happy birthday. Ik doe mee aan de winactie! 😀

 6. Meike schreef:

  gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Charile schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag <3 En natuurlijk een fijne Sinterklaas ^^

 8. Resy schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je wel een leuke dag gehad, ondanks dat je je niet helemaal jarig voelde.
  En het ziet er echt heel leuk uit!

 9. Heleen schreef:

  Super gaaf, waar kan je dit kopen? Ik ben helemaal verliefd op deze nagels! Fijne verjaardag, en nog gefeliciteerd!

 10. femketje schreef:

  super duper happy bday! ;D

 11. Ingeborg schreef:

  Gefeliciteerd! & prachtige nagels!

 12. Lifesplash schreef:

  GEFELICITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERD. Je bent jarig, jarig jopje, je bent jarig, neem een dropje (of pak je sint cadeautjes uit hihi). En je nagels zien er echt tof uit joh, leukleuk!

 13. Tessa schreef:

  Happy B-day!!!!!

 14. Ikram schreef:

  Wat leuk! Ik ben benieuwd naar hoe het aanvoelt nu 😀

 15. Lisa schreef:

  Gefeliciteerd! (:
  Super leuk dat spul. Ik wil het ook nog eens gaan bestellen.

 16. Yak Man schreef:

  gaaf :o. en haaappy birthdaaaay!

 17. Kay schreef:

  Happy birthday to you
  Hppy birthday to you
  Happy birthday, dear Maaike
  Happy birthday to you

  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 18. Eva-Lynn schreef:

  Gefeliciteerd!
  Leuke nagels! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 19. MissPrettyNails schreef:

  Gefeliciteerd! Heb dit ook al eens op een andere blog gezien, lijkt me echt zacht haha! Waar heb je het gekocht?

 20. Sas schreef:

  Gefeliciteerd nog! 🙂
  Ik weet niet of je het als ergens had staan, maar waar heb je je setje besteld? Ik vind het er toch wel heel erg gaaf uitzien!

 21. esmee schreef:

  hey,
  op veracamilla zag i bij je nail art dat je nagels veeeeeel korter zijn…?
  WHY…????????
  xkus esmee

  p.s. hopenlijk heb je een leuke birthday gehad

  • Maaike schreef:

   Mijn pinkie was afgebroken op mijn verjaardag, dus ik vond het wel een goed idee alles even af te vijlen en een korte-nagel tutorial te maken!

   Ja hoor, het was super! Dankjewel <3

 22. Bo schreef:

  Waar kan ik dat kopen! Ik wiiiiil! haha x

 23. Michelle schreef:

  Hehehehe toen was ik ook jarig! Zuper nagels btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *