Knutsels van de week #4

Daar ben ik weer, met een nieuwe ‘Knutsels van de week’! Week 4 alweer, time flies. Ik heb niet héél veel gemaakt, maar ik wil het toch nog even met jullie delen. Nieuwe schilderijtjes, een snel sieraad, en natuurlijk een kleine poppenhuis-update.

 

IMG_4606

 

 

 

IMG_4528

 

Als eerst een mini-slaapkamer update. Ik heb eindelijk een hoes voor het matrasje! Ik had een stofje gekocht om hem daarvan te maken, maar deze scheen helaas heel erg door waardoor je de sponsjes heel erg zag. Ik wou er een wit lapje onder leggen zodat dat niet meer het geval was, maar die had ik helaas niet in huis. Toen bedacht ik dat ik er natuurlijk ook gewoon een sok om kon doen!

 

IMG_4606

 

Ook maakte ik wat kleine boekjes voor op het nachtkastje. Helaas vond ik ze daar niet heel leuk staan, dus deed ik ze in de dekenkist. Ook legde ik er een sprei en een beertje in, waardoor het nu meer een deken-speelgoedkist is en dus een kinderkamer is/lijkt. De sprei maakte ik van een lapje stof, de boeken van fimo, en het beertje had ik nog liggen en heb ik ook ooit met fimo gemaakt.

 

 

IMG_4604

 

Zo ziet het er nu ongeveer uit! De kussens en dekbed zien er wat gek uit omdat ze nu nog vast zitten met spelden. Mijn naaimachine heeft het een soort van begeven en ik moet even wachten tot mijn super-mama er naar kan komen kijken. Van het vloerkleedje komt een deze dagen een DIY op mijn blog.

 

 

IMG_4554

 

Zoals jullie afgelopen week hebben kunnen zien, heb ik er weer een hobby bij, namelijk stempels maken en daarmee stempelen. Ik heb weer flink wat nieuwe gummen gekocht, waarvan ik onder andere dit Chef’Special stempeltje maakte. Helaas heb ik niet goed nagedacht en is hij in spiegelbeeld….

 

IMG_4669

 

Helaas zit ik afgelopen tijd weer eens niet zo lekker in mijn vel, en dat resulteerde zich in het verwaarlozen van mijzelf en mijn huis. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Uit zelfbescherming heb ik dus weer eens mijn Twitter weg gepleurd en ook mijn Facebook moest er aan geloven. Ik heb de afwas gedaan, mijn woonkamer opgeruimd, en voel me meteen een stuk beter, haha. Helaas nog niet helemaal geweldig en besloot ik het rustig aan te doen en niet teveel in mijn hoofd te halen. Zolang ik gezelschap heb valt het allemaal wel mee, maar wanneer ik alleen ben maakt mijn hoofd overuren en ik word er gek van. Ik gooide mijn gedachtes op nul, tekende wat rondjes, en vulde ze in. Hij is ondertussen bijna af en ik ga er een lijstje omheen doen. Ik vind tekenen een fijne bezigheid als ik me rot voel en het werkt prima als een mini-DIY-therapie. :p

 

 

IMG_4742

 

Zaterdag kwam er een oud klasgenootje langs. Hij was in de buurt en moest een aantal uurtjes tijd doden, dus kwam hij bijpraten! Super leuk. We besloten te gaan schilderen. Lijk ik niet precies? 😉 Ze zijn gemaakt op de zelfde manier en met de zelfde kleuren als ik eerder met Tim deed, waardoor ze erg goed bij elkaar passen. Ik wil dit echt met iedereen doen die op bezoek komt, dus kom vooral langs! ^^

 

IMG_4740

 

Vanmiddag toen vriendje naar huis ging heb ik mijn klei gepakt en maakte ik een marmer-effect. Ik besloot er hangers van te maken voor aan een ketting! Ik vind het voor de eerste keer best leuk, maar ik heb ze verpest door te gaan ‘schaven’ met mijn mesje. Ook moet ik even ander ijzerdraad vinden, want het ijzerdraad wat ik nu heb gebruikt is gemaakt om planten recht te houden :’) maaaaar, het idee is leuk en ik ga oefenen!

 

Wat hebben jullie deze week gemaakt? 😀

Liefs,
Maaike

4 reacties op “Knutsels van de week #4”

 1. Evelien schreef:

  OMG DIE MINI SLAAPKAMER WAT SCHATTIG hfhdkjfgsdg

  • Rebecca schreef:

   Normaal laat ik nooit echt bij blogs een berichtje achter, maar ik vond toch écht dat jij een pluimpje verdiende! 🙂

   Ik geniet echt ontzettend van je leuke posts op je site en Instagram, ga er mee door zou ik zeggen! Vind het ontzettend leuk :).

 2. Mandy schreef:

  Wat een leuke dingetjes heb je allemaal gemaakt. Die tekening en de schilderijtjes zijn zo creatief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *