Love, Tattoo Style

 

Toen ik vanmorgen merkte dat er nog geen blogpost online stond, schrok ik een beetje, (Zo upload ik nooit, en zo upload ik een week lang elke dag. Ik wil het proberen vol te gaan houden zo, maar omdat inspiratie ook wel eens weg blijft, en ik maandag weer naar school moet, weet ik niet of het me gaat lukken. Ik doe mijn best!) dus ben ik uit bed geschoten en meteen aan de slag gegaan. Ik begon met een witte basislaag en ik had nog géén idee wat het zou gaan worden. Ik pakte mijn rode en zwarte acrylverf erbij, en begon te doodlen. Vijf minuten later was het dit. Love. In tattoo stijl. Ik vind het best tof geworden! Wat vinden jullie? 🙂

 

4 reacties op “Love, Tattoo Style”

 1. Kim schreef:

  Like, typostyle :p

 2. Vita schreef:

  Wauww! Echt heel mooi gemaakt!

  Xx

 3. Vera schreef:

  Ik vind hem erg tof! Mooie kleurencombi ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *