Maaike Maakt: #22

Vrijdag kwam er een berichtje voorbij op Facebook van een meisje dat hars-spatels zocht. Toevallig had ik die nog liggen en deed ik er niks mee, dus gaf ik ze aan haar. Vervolgens stond dus dat doosje spatels naast me op tafel, en ja, dan ga ik er mee friemelen. Ik had de hele dag geen reet uitgevoerd dus in de avond was ik klaarwakker, en voor ik het door had lag er een miniatuur typemachine in mijn handen. Drie centimeter groot. De volgende dag ben ik meteen toen ik wakker werd gaan knutselen, en stond er ineens een bureau met accessoires (dat potloodje!!!!!) op mijn schouw. Ik ben weer helemaal terug in miniatuurtjes maken nu, ik vind het zó leuk! Ook maakte ik nog een super tof design kast, maar die moet ik nog even iets beter uitwerken dus daar kom ik nog op terug wanneer mijn nieuwe spatels binnen zijn! Tot volgende week zondag dan maar weer 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *