Custom Kicks: Marvel

Al een hele tijd ben ik lid van een aantal ‘sneaker-pagina’s’ op Facebook. Toen ik een aantal weken terug een foto plaatste van mijn Air Max schilderij (klik hier) kreeg ik daar flink wat verzoekjes op. Voor meer schilderijen, maar ook voor een paar schoenen. Een. Paar. Schoenen. Die ik mag beschilderen. IK!  En niet zomaar schoenen, maar een perfect wit paartje Air Max 90’s. We bespraken het een en ander, bedachten een design, en kozen kleurtjes verf uit. Het gaat een Marvel schoentje worden, met Black Widow op de zijkant van de schoen. Ik voel me super vereerd om dit te mogen doen, maar ik vind het ook heel eng. Iedere keer als ik mijn kwast op de schoen zet, krijg ik een mini hartverzwikking omdat ik bang ben dat ik dat prachtige paar spierwitte AM90’s ga verpesten.

Ik ben er inmiddels al volop mee bezig en wil jullie graag het proces laten zien 😀

10590039_836289953062359_688102568_n

 

Het begon met dit mooie prachtige paartje. Niet geheel raar dat ik bang ben ze te verpesten, toch?

 

P1110319

 

Zo zag het er uit met één laagje. ENG! Nu was ik nog banger om het te verpesten, maar gelukkig was het tweede laagje al mooier. Ik gebruik trouwens Chili Red van Angelus.

 

P1110314

 

 

Laagje nummer 3.

 

P1110313

 

Dit, en rond de bubbel, is nu klaar. Goud heeft nog een laagje nodig, de achterkant moet nog geschilderd worden en dan kan ik beginnen met Black Widow. Spannend!

Voor een eerste keer vind ik het héél goed gelukt. Ik had eerder nooit met Angelus verf gewerkt en al helemaal nooit een schoen beschilderd. Ik heb nog niet ‘geknoeid’ en heb dus nog niets bij hoeven werken met wit. Nice!

Ik hou jullie op de hoogte! 😀

 

Liefs,
Maaike

7 reacties op “Custom Kicks: Marvel”

 1. Kaylani schreef:

  Looking awesome!

 2. Mariska schreef:

  Dat ziet er al heel erg mooi uit! 😀 Tof dat je dat mag doen!

 3. Roxanne schreef:

  Gaaf dat je schoenen mag customizen!

 4. Sarah schreef:

  Nice! ben echt benieuwd naar het resultaat 🙂

 5. Jennifer schreef:

  Gaaf! Ik heb veel goede dingen over de Angelus verf gehoord.

 6. Steffi de Lange schreef:

  Hoe zijn ze geworden??? 😀

  • Maaike schreef:

   Helaas was meneer ‘klant’ niet sportief genoeg om geduld te hebben en heeft ze eerder opgehaald dan gepland, dus heb ze niet af kunnen maken 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *