Meest Gestelde Vragen

Helleeeu!

Omdat ik steeds vaker vragen krijg in mijn mail, op Twitter, en in de comments, leek het me handig ze er eens bij te pakken, en er een artikeltje van te maken. Vaak zijn het vragen over waar ik mijn spulletjes koop, en hoe ik bepaalde dingen doe. Misschien, als ik vaker andere vragen krijg, zal ik dit nog eens doen! Natuurlijk mag je me sowieso vragen stellen, ik reageer er altijd op!

Klik verder!

 

 

Waar haal jij je kwastjes?
Ik denk dat deze vraag, samen met de volgende, het meest gesteld is. Ik heb mijn kwastjes uit een goedkoop eBay setje, en voor mij werkt dit prima. Als je niet op eBay kan/mag bestellen, kan je ook in een hobbywinkel kijken en bij Kruidvat (Essence) heeft er geloof ik ook een.

Van welk merk is jouw witte nagellak en waar koop je deze?
Eerder gebruikte ik altijd SnowMotion van Catrice, maar deze is niet meer te koop. Later heb ik nog eens La Femme gebruikt (tegenwoordig te koop bij Douglas), en nu koop ik steeds weer de witte nagellak van Safari, deze is te hier *klik* voor een ini-mini prijsje te koop.

Hoe verzorg jij jouw nagels?
Niet. Daar kan ik geen ander antwoord op geven. Ik duw af en toe mijn nagelriemen terug, in de winter in combinatie met Lemony Flutter. Meer doe ik er niet aan, naast het vijlen natuurlijk. Mijn doel is wel er beter voor te zorgen zodat ze er wat mooier uit zien.

Waarom staat jouw duim nooit op de foto? Wat maak je daar op?
Omdat ik een heel rare, lelijke, kleine duimnagel heb. Google maar eens op “Megan Fox thumb”. Dat heb ik ook! Te klein voor nail-art, daar maak ik nooit iets op, alleen een kleurtje.

Hoeveel lakjes heb jij?
Dit vind ik geen leuke vraag, want ik mag me best beginnen te schamen. Ik zit nu ongeveer tussen de 400 en 450 lakjes.

Hoe lang doe jij over je nail-art?
Ligt er aan! Meestal doe ik maar 4 nagels, alleen die op de foto komen (sssst!), dus het ligt echt aan hetgeen dat maak. Meestal ongeveer een uurtje!

Gebruik jij verf of nagellak voor je nail-art?
Tegenwoordig gebruik ik vaker verf, maar alleen zwart om de lijntjes te maken omdat dat veel makkelijker gaat als met nagellak.

Wat is je duurste lakje en welk merk? 
Ik heb 2 lakjes van OPI, deze zijn het duurst, ongeveer 13 euro per stuk geloof ik. Het meeste waard is mijn China Glaze lakje van de OMG collectie, deze staat op eBay te koop voor 50 euro. Katsjinnnnggg!

Waarom maak je geen tutorial in filmpjes?
Ik was er mee bezig, had er al een gemaakt die ik nog op mijn laptop moest zetten en wou bewerken, maar die ben ik kwijt nu mijn camera kapot is. Ik hoop zo snel mogelijk een nieuwe te hebben, zodat ik filmpjes voor jullie kan maken!

Dit was het voor nu! Als jij nog vragen hebt kan je ze mailen naar entirelynails@hotmail.com, dan zie je ze een mogelijke volgende keer voorbij komen!

Liefs,
Maaike

11 reacties op “Meest Gestelde Vragen”

 1. Mariska schreef:

  Leuk on te lezen!

 2. Marijn schreef:

  Leuk om te lezen dit!

  xx

 3. Charile schreef:

  Leuk om te lezen! Wow 400-450 lakjes…wil je je stash laten zien? 😀

 4. Esmay schreef:

  Oh hellleu 400/450 lakjes, like heaven! En dan zeuren ze al dat mijn collectie te groot is (150). 🙁

 5. Lifesplash schreef:

  Hahaha, dat je meestal 4 nagels doet.. badass :’). Wauw, en hoe kom je aan dat China Glaze lakje?

 6. Sarah schreef:

  Woot! Dat zijn nog eens veel nagellakjes haha, supervet.

 7. Deempjuh schreef:

  Whoop 450 lakjes?! EN DAN ZEGT MIJN MOEDER DAT IK ER AL TE VEEL HEB! (ik heb er 74)

 8. Maaike schreef:

  omgg ik ben niet de enige met een rare duimm 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *