Mijn China Glaze collectie!

Eigenlijk wou ik stoppen met bloggen, en nog steeds, maar ik moet jullie dit even laten weten. Op Facebook ben ik lid van een soort Marktplaats, voor hier in Arnhem. Iedereen zet er zijn spulletjes op om te verkopen, of zet er een berichtje neer als diegene op zoek is naar iets.
Toen ik gister mijn laptop opende en Facebook af wou melden omdat iemand anders even gebruik wou maken van mijn laptop, zag ik een berichtje staan van een dame die een opruiming hield in haar nagelsalon. Ze deed 46 China Glaze lakjes weg en wou er 35 euro voor, waaronder de OMG collectie die natuurlijk véél meer waard is dan die 35 euro! Binnen een uurtje had ik de lakjes thuis, en vandaag heb ik een lijstje gemaakt met alle namen van de China Glaze Lakjes die ik heb.

Ze staan op alfabetische volgorde. Ik heb bij sommige namen al de collectie er achter gezet, maar ben er nog niet aan toe gekomen het bij allemaal te doen. Voel je vrij de collectie te noemen als je het weet, zodat ik niet nog meer uur kwijt ben aan rondjes rollen over het wereldwijdeweb op zoek naar namen en de bijbehorende collectie. Ik heb ook nog twee lakjes waar helaas de stickers af zijn, en ik dus geen naam van weet. Mini’s staan er niet bij.

Ik heb er een aantal dubbel. Als back-up, of omdat ze bij de lakjes zaten die ik gister kocht. Voor dat geld maakte het me even niet uit, haha.

 

2NITE (OMG)
Always A Lady (Breast Cancer Awareness 2012)
Angel’s Breath (Breast Cancer Awareness 2012)
Aquadelic (Electropop)

B-Girlz (Kicks)
Beauty Within (Breast Cancer Awareness 2012)
BFF (OMG)
Bizarre Blurple (Wicked 2012)
Blonde Bombshell (Eye Candy)
Breakin’ (Kicks)

Cast A Spell (Wicked 2012)
C-C-Courage
Celtic Sun
Cha Cha Cha
Cosmic Dust
Cracked Medallion
Custom Kicks (Kicks)

Dance Baby (Electropop)
Dare To Be Bare (Breast Cancer Awareness 2012)
Deviantly Daring (New Bohemian 2012)
Don’t Be A Square (Kaleidoscope)
DV8 (OMG)

Electric Beat (Electropop)
Electric Pineapple
Entourage (Kicks)
Exquisite (Breast Cancer Awareness 2012)

2x Fairy Dust
Faith (Breast Cancer Awareness 2012)
First Class Ticket
Flip Flop Fantasy (Poolside)
Fly (Kicks)
2x Flyin High (Up & Away)
Foie Gras
For Audrey
2x Four Leaf Clover (Up & Away)
Fuchsia Fanatic (Electropop)
Full Spectrum
2x FYI (OMG)

Gaga For Green (Electropop)
3x Ghoulish Glow
Glitter Goblin (Wicked 2012)
2x Golden Enchantment
Gothic Lolita (Electropop)
GR8 (OMG)
Grape Pop (Up & Away)

Hanging In The Balance
2x Happy Go Lucky (Up & Away)
Hawaiian Punch
Heart Of The Matter (Breast Cancer Awareness 2012)
Hello Gorgeous! (Breast Cancer Awareness 2012)
2x Heli-Yum! (Up & Away)
He’s Going In Circles (Kaleidoscope)
2x High Hopes (Up & Away)
Hook And Line
Hopeful (Breast Cancer Awareness 2012)
How About A Tumble? (Kaleidoscope)

IDK (OMG)
II
Immortal (Wicked 2012)
In The Lime Light
It’s My Turn (Kaleidoscope)
It’s Poppin (Kicks)

Jamaican Out
Japanese Koi

Kaleidoscope Him Out (Kaleidoscope)
Kinetic Candy (Electropop)
Kiwi Cool Ada (Poolside)

L8R G8R (OMG)
Laced Up (Kicks)
2x Lemon Fizz
Let’s Do It In 3D (Kaleidoscope)
Life Preserver
2x Light As Air (Up & Away)
Live, Love, Laugh (Breast Cancer Awareness 2012)
LOL (OMG)
Lorelei’s Tiara (Eye Candy)
Love Marilyn (Eye Candy)

Mahogany Magic
Make A Spectacle (Wicked 2012)
Make Some Noise (Electropop)
Marry A Millionaire (Eye Candy)
Material Girl (Eye Candy)

Near Dark
No Plain Jane (New Bohemian 2012)

Octa Gone Wild (Kaleidoscope)
Oh How Street It Is (Kicks)
2x OMG
Optical Illusion

Paper Chasing (Kicks)
Party Hearty
2x Peachy Keen (Up & Away)
Pearls Of Wisdom (Breast Cancer Awareness 2012)
Poinsettia (Let It Snow 2011)
Polarized
Prism

Pure Joy

QT (OMG)

Rare & Radiant (New Bohemian 2012)
Rated Holographic (Kaleidoscope)
2x Re-Fresh Mint (Up & Away)
Rouguish Red (Wicked 2012)
Ruby Pumps

Sci-Fly By
Sexagon (Kaleidoscope)
Shocking Pink
Shower Together
Sky-High Top (Kicks)
Sneaker Head (Kicks)
Snow
Snow Globe
Solar Flare
Some Like It Haute (Eye Candy)
2x Something Sweet (Up & Away)
Spin Me Round (Kaleidoscope)
Strawberry Fields
Strawberry Smoothie
Stroll (Retro Diva 2009)
Style Wars (Kicks)
2x Sugar High (Up & Away)
Sun Kissed (Summer Neon’s 2012)
Sun Worshipper (Poolside)
Sunshine Pop (Electropop)
Swanky Silk (New Bohemian 2012)
Sweet Hook (Electropop)
Sweet Revenge

2x Techno
There’s Snow One Like You

Tickle My Triangle (Kaleidoscope)
TMI (OMG)
Tree Hugger
TTYL (OMG)

United (Breast Cancer Awareness 2012)
Unplugged
Unpredictable (New Bohemian 2012)

VIII
Visit Me In Prism (Kaleidoscope)

Want My Bawdy (New Bohemian 2012)
Watermelon Rind
Wicked Style (Electropop)
Winter Berry (Let It Snow 2011)

 

Totaal: 160

16 reacties op “Mijn China Glaze collectie!”

 1. Zelda schreef:

  Waarom wil je stoppen met bloggen? Geef alsjeblieft uitleg!

 2. Soraya schreef:

  Dat is nog eens een leuk koopje! En wat heb je er een hoop nu.

 3. Roxanne schreef:

  Wow, das echt een koopje! En wat een mooie CG stash heb je 🙂 Ik zag er 2 tussen die je dubbel hebt en die ik wel mooi vind. Ik ga je even mailen 😉

 4. Ellis schreef:

  Mazzelpik ben je met die lakkies. Lekkur.

 5. Bianca schreef:

  Dat is echt een koopje! Succes met je beslissing of je echt wilt stoppen of niet, misschien kan je gewoon een tijdelijke pauze inlassen? x

 6. Mirjam schreef:

  Hoi meis,
  Ik heb interesse in veel dubbele lakjes en heb je maandag gemaild is dat aangekomen?
  Groetjes Mirjam

 7. Jessica schreef:

  De Polarized is van de Prismatic collection 🙂

 8. priscilla schreef:

  Hoi maaike,

  Ik hoop dat ht goed met je gaat.
  Super laat maar ik zie nu pas deze blog. Oh wat een geluk heb jij zeg. Ik ben pas weer begonnen met manicure en pedicure. Door geldgebrek heb ik niet zoveel om uit te geven aan nagellak. Heb nu alleen 5 Shellac potjes. Ik heb een klantje die houd van roze en transparante nagellak en pas zag ik de China Glaze kleuren en ben verliefd op United in Purpose collectie vd breast cancer awareness collectie. Vertel mij aub dat je de collectie nog heb.

  Alvast bedankt,

  Priscilla

 9. suus schreef:

  Hi, bedankt voor je reactie. Ik heb de hopeful kunnen vinden via the make up spot.Ebay heeft veel CG maar United in Purpose is niet meer te koop. Boozyshop niks gezien. Enchantra is tijdelijk offline. Nailpolishfashion bestaat miet meer. Ja echt raar, dat ze vertelde dat CG landelijk eruit gaan. Nagelproducten.nl heeft er maar 30 stuks en Nailsonly.nl helemaal niks alleen topcoat. Prettypolish.nl ben ik helemaal uit mijn dak gegaan hahaha bedankt. Maar is heel veel ook op. Maar ben blij met wat ik heb. Als ik op vakantie ga dan zoek ik een hele collectie. Nu heb ik 1 of 2 van ieder collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *