NAIL-ART | Turquoise & Gold

turq

 

 

Hola!
Eindelijk weer een post. Ik was zo lekker bezig, tot ik weer eens allerlei tegenslagen kreeg in mijn leven waardoor ik mijn mega kleine hoeveelheid energie beter kon gebruiken om daar in te steken dan in mijn blog. Excuses hiervoor. Ik probeer het zo snel mogelijk weer op te pakken, maar kan en wil, zoals gewoonlijk, niets beloven.

Bovenstaande nail-art heb ik wel eens vaker gemaakt, maar toen maakte ik het gouden printje met een make-up sponsje. Dit keer met een propje aluminiumfolie omdat ik dat zo veel zag op Pinterest, dus dat leek mij ook wel een goed idee. Volgende keer pak ik het sponsje maar weer, want als ik mijn perfecte basis nagels wil verneuken, stoot ik wel even overal tegen aan, of zorg ik dat ik naar de wc moet en mijn broek moet openen, ofzo. Aluminiumfolie is veel te hard en maakt flinke deuken in je lak. Niet doen dus.

Wat vinden jullie trouwens van mijn ‘ronde’ nagels? Mijn middelvingernagels groeien zó ontiegelijk scheef (hoe?! iemand een verklaring en oplossing?) dat ik ze niet meer hoekig kon laten. Door ze rond te vijlen kan ik ze in tegengestelde richtig scheef maken zodat ze weer recht lijken.

Hebben jullie ervaring met propjes aluminiumfolie voor nail-art?

 

Liefs,
Maaike

2 reacties op “NAIL-ART | Turquoise & Gold”

  1. Cynthiiaa schreef:

    So true, ik heb dat ook enorm vaak voorbij zien komen, maar op één of andere manier kon dat bij mij er niet in. Ik dacht dat het nooit mooi zou worden, omdat ik een prutser ben als het aankomt op nagellak, maar de Queen is hier en bewijst het tegenovergestelde. This is amazing girl! Het ziet er gorgeous uit, maar dan had mijn onderbuikgevoel – nee, ik had geen honger – toch gelijk. Het kon er niet in, want dat is inderdaad te hard, maar ik dacht ook aan de klodders die ontstonden. Lekker samenhangend verhaal weer Cynth. :’) Ja, ronde nagels of vierkant, beide vind ik mooi, zelf heb ik per periode een voorkeur, maar hier passen de ronde nagels perfetto. Keep up the good work doll en keep your head up high! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *