Nieuw iPhonehoesje!

Voor mijn nieuwe iPhone 4 was ik op zoek naar een hoesje, dat ook mijn beeld zou beschermen. Toen Mobielbereikbaar.nl contact met mij opnam vond ik een leuke: de Slim Case Padded van Muvit. Ik heb hem nu al een tijdje in mijn bezit, en kan jullie nu, na uitgebreid gebruik, vertellen wat ik er van vind.

 

P1090909

Ik ontving het hoesje al de volgende dag. Direct was ik positief, want er zitten ook nog een doekje bij voor het scherm, en een extra beschermfolietje! Ook de verpakking van Muvit is mooi en stijlvol. Het motiefje van het telefoonhoesje staat chique en past mooi bij mijn witte telefoon. Ik hou er van!

 

P1090906

 

 

Eenmaal uit de verpakking gehaald valt me op dat het hoesje stevig aanvoelt. De kwaliteit van het hoesje is daarom prima. Mijn iPhone kon ik er eenvoudig in klikken, hij sluit er precies omheen. Je krijgt echt het gevoel dat je telefoon bij een val veilig is. De sluiting werkt ook prima. Aan de binnenkant van het hoesje zit een heel zacht stofje zodat het je scherm niet zal bekrassen.

Een nadeel is dat er geen opening bij de oplader zit. Hierdoor moet ik het hoesje er afhalen als ik mijn iPhone op wil laden, en dat vind ik erg vervelend omdat hij per dag eigenlijk erg lang aan de lader hangt. Volgens MobielBereikbaar.nl zal dit bij de nieuwste hoesjes beter zijn! Voor andere apparaten dan de iPhone 4 hebben ze ook leuke hoesjes. Bijvoorbeeld deze voor je Samsung Galaxy S5, en kijk dit super leuke Fab hoesje voor je iPhone 5! Cuuuute.

 

P1090908

 

 

Nog een klein nadeel; MobielBereikbaar.nl heeft van alles maar een aantal (1 tot 3) stuks op voorraad. Dus dit hoesje is helaas al niet meer te koop.
Het hoesje is met een prijs van €19,95 misschien iets aan deprijzige kant, maar ik vind het hoesje de prijs wel waard aangezien hij mijn schermpje goed beschermd. Beter 20 voor een hoesje, dan 50 of meer voor een nieuw scherm, toch?

Welke telefoon heb jij, en wat voor hoesje heb jij er om?

Eén reactie op “Nieuw iPhonehoesje!”

  1. Britt schreef:

    Mooi hoesje! Voor mijn zakje heb ik ook 20 euro betaald hoor. Echt een mooi hoesje! Beveiligd goed én is mooi. c:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *