Nieuw jaar, nieuwe kansen…

Vandaag, op 1 januari, is er een nieuw jaar ingegaan voor mijn blog. Ik heb weer een rib uit mijn lijf moeten neerleggen zodat dit domein blijft bestaan. Prima, want ik wil het allemaal niet verwijderen, maar als ik er dan vervolgens niets mee doe is dat natuurlijk wel een beetje zonde van mijn geld. Dus eigenlijk is dit weer een nieuwe ‘dit keer ga ik het bloggen écht weer oppakken!’. Maar dit keer echt. Dit keer ga ik het écht doen.

Allereerst wil ik jullie een heel fijn nieuw jaar wensen! Ik hoop dat jullie kater niet al te erg is, en dat al jullie dromen in 2018 uit mogen komen. Persoonlijk ga ik een mooi jaar tegemoet, denk ik. Het is nog nooit zo lang zo goed met me gegaan, en ik heb het idee dat dat nog wel een tijdje zo gaat blijven. Ik heb geweldig werk met leuke collega’s, mijn leven heeft weer een beetje een ritme gekregen, en ik word met de dag wat minder onzeker. Dat komt waarschijnlijk vooral omdat ik nu discipline en een dagbesteding heb, en ik niet meer hele dagen zo eenzaam ben, en ik ben er verschrikkelijk blij mee. Wat is het fijn om je niet onzeker te voelen, en het te kunnen accepteren dat het goed is hoe je bent. Ik gun dat iedereen.

Op creatief vlak ben ik helaas een beetje ingekakt. Waarschijnlijk omdat ik nu wat anders te doen heb dan heel de dag knutselen, maar ik mis het zó erg! Dus ik heb mijzelf voorgenomen dat ik iedere week in 2018 iets moet maken. Iets groots, iets kleins, dat maakt niet uit, als ik maar iets maak. En, dit ga ik bloggen! Iedere zondag van 2018 zal ik een blogpost maken met daarin het resultaat van wat ik die week gemaakt heb. Ik zoek er alleen nog een naam voor, hebben jullie een leuk idee? Het wordt wel een uitdaging voor me. Zoals jullie weten heb ik nogal moeite met zulke dingen uitspreken en dan ook echt nakomen, maar het moet toch verdorie een keer lukken om iets een jaar (of langer) vol te houden?

Nog een kleine sidenote, namelijk over de naam van mijn blog. EntirelyNails is iets uit het ‘verleden’. Het is niet meer wie ik ben. Ik heb geen flauw idee of en hoe ik die naam kan aanpassen, dus laat ik mijn blog maar doorgaan onder die naam. Omdat ik mijn blog zo lang niet gebruikt heb zijn er wel wat dingen verjaard zoals bijvoorbeeld mijn foto rechts in beeld (van 20 kilo en een shitload aan stress en depressies geleden), die zal ik aankomende dagen langzaam aan gaan passen, net als bijvoorbeeld de About Me pagina.

Liefs,
Maaike

2 reacties op “Nieuw jaar, nieuwe kansen…”

  1. femketje schreef:

    happy 2018! ben erg benieuwd naar wat je allemaal gaat maken 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *