Nieuwe Essence lakjes

 

Free Hugs, Off To Miami!, Naughty And Pink!, Redvolution

 

Vrijdag ging ik na lange tijd eens naar Kruidvat. Ik had op internet al veel gezien over de nieuwe lakjes van Essence, en was er daardoor wel erg benieuwd naar geworden omdat niet iedereen er tevreden over was. Toen ik voor het schap stond wist ik al meteen welke ik mee nam, namelijk Free Hugs, Off To Miami!, Naughty And Pink!, Redvolution, en Let’s Get Lost. Blij als een kind ging ik afrekenen en fietste ik naar huis.
Het openen van de flesjes viel me mee, het voelde al een stuk beter dan bij de oude lakjes. Ook het kwastje heeft me erg verrast, zo breed! Voor mij werkt hij prima, met één strook lakt hij heel mijn nagel. Ik kan me voorstellen dat dit niet heel fijn werkt als je erg smalle nagels hebt.
De dekking is prima, deze dekken met één laagje, maar ik draag er standaard twee.
De flesjes bevatten 3ml meer dan de oude, en zijn 40 cent duurder, maar alsnog super goedkoop!

Ik ben tevreden, en ga er zeker nog meer scoren.

 

Heb jij al nieuwe lakjes van Essence gekocht? Welke, en ben je tevreden?

 

12 reacties op “Nieuwe Essence lakjes”

 1. femketje schreef:

  oeh mooie tinten 😀 fijn dat ze snel dekken!

 2. Vera schreef:

  Mooie kleuren!

 3. Lifesplash schreef:

  Wow, die kleurtjes zijn echt bam, haha. Vind ze wel mooi! 😀

 4. Vita schreef:

  Mooie kleurtjes!
  Nee, ik heb nog geen nieuwe esence potjes gekocht maar dat ga ik zeker doenn!
  xx

 5. Yak Man schreef:

  geweldige kleuren!

 6. Britt Scheijgrond schreef:

  ooooooh die lichtroze is leuk

 7. Big City Nails schreef:

  Dat zijn behoorlijk felle kleurtjes! Ik vind de nieuwe kleurtjes niet heel erg speciaal van Essence, helaas.

 8. Sarah schreef:

  Free Huggs is leuk! Ik heb er nog geen, ik mag pas over 2 dagen weer nieuwe make-up kopen haha, maar ik heb al wat mooie kleurtjes gezien! Die roze bomvol glitter en een lichte blauw.

 9. Myrthe schreef:

  Supermooie kleurtjes allemaal! Zelf heb ik redvolution ook, hele mooie kleur vind ik dat (:

 10. Nienke schreef:

  Ze zijn echt heel goed, ik heb L.O.L., Lets get lost en thats what i mint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *