Nieuwe tutorial op VeraCamilla.nl!

Klik hier om naar mijn nieuwe tutorial te gaan.

9 reacties op “Nieuwe tutorial op VeraCamilla.nl!”

 1. Lifesplash schreef:

  Aaaaahw Maaike, je doet ’t zo goed hè, met al je tutorials! Ze zijn zooo pretty. En nog een dikke knuf voor jou als steun! <3 <3

 2. Mariska schreef:

  Deze zag ik al op Instagram volgens mij, leuk!

 3. Wies schreef:

  Hee Maaike!

  Ik ben via veracamilla.nl op jouw site gekomen en die bekijk ik de laatste maanden regelmatig. Super leuke dingen maak je!

  Ik hou zelf ook heel erg van nailart maar ik heb een vraagje. Mijn linkerhand lukt altijd super goed omdat ik rechts ben maar vervolgens verpest ik mijn rechterhand waarop ik altijd maar besluit om aller er weer af te halen. Want alleen een hand mooi maken vind ik ook weer niet leuk. Super zonde eigenlijk.

  Maar heb jij misschien een tip om je rechterhand ook mooi te kunnen lakken?

  • Wies schreef:

   Nog een vraagje trouwens:
   Ik heb topcoat van de hema maar als ik iets mooi heb gemaakt met nailart en ik doe mijn topcoat eroverheen loopt het vaak uit 🙁

   Ligt dit misschien aan de topcoat? Of moet ik langer of minder lang waachten met het aanbrengen van de topcoat (ik wacht altijd tot mijn nagellak droog is)? of is daar niks aan te doen?

  • Maaike schreef:

   Ik lak zelf mijn rechterhand nooit! Als ik het wel wil doe ik meestal gewoon een kleur die bij de nail-art past. Wat je ook kan doen is nail-arten op een plastic zak. Dit laten drogen, met een pincet er af halen en op je nagel plakken.

   Het topcoatverhaal ken ik. Het enige dat je kan doen is testen welke topcoat wel goed zijn werk doet. Ik weet dat Essence een nail-art topcoat in het assortiment heeft, maar deze heb ik zelf nog niet getest. Een dikkere topcoat kan ook werken!

 4. Mariska schreef:

  Hele mooie nail art! Wordt er vrolijk van, love sneeuw 🙂

 5. NailTalk schreef:

  Heel mooi gemaakt, wauw!

 6. Mij schreef:

  leuke nail art!
  erg creatief altijd.
  ik ben ook via vera camilla je blog in de gaten gaan houden en i like (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *