Nieuwe tutorials en kleine update

Klik hier. 

Klik hier.

Oh oh oh, wat een drama weer. Bijna een maand niks meer geupload. Je zou denken dat ik 100 smoesjes heb, maar ze zijn allemaal echt waar. Laptop kapot, te weinig tijd, etc. etc.
Ik hoop dat jullie het voorlopig kunnen doen met de tutorials die ik voor Vera maak, want ik denk niet dat er gauw een nieuwe nail-art online komt. En dat terwijl het juist zo goed gaat met Entirelynails! Ik ben ineens de 400 volgers op Bloglovin’ voorbij, wat er vorige maand nog maar 250 waren. Say whut?! Welkom allemaal!

Op dit moment ben ik even bij mama thuis achter de computer omdat er om 17.00 opnieuw kaartjes worden aangeboden voor de YouTube gathering, en het zijn er maar 100. Dus ik ga hopen dat ik er nu wel eentje kan kopen!
Als dit lukt, wie zie ik daar dan? 😀

EDIT: ik ben erbijjjjjjjj!!

Liefsssss,
Maaike

4 reacties op “Nieuwe tutorials en kleine update”

 1. Meike schreef:

  wat leuk voor je dat je toch nog naar de ytg kan!! ik kon jammer genoeg geen kaartjes kopen dus kom niet 🙁

 2. Yasmin schreef:

  Die galaxy nails van je zijn toch echt wel super gaaf!

 3. Clothes & Dreams schreef:

  Hihi die snorren zijn echt veeeel te cute! 😀

  xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *