Ook van mij…

Hallo lieve dames en heren!

 

Ik wil jullie allemaal, vanuit het diepst van mijn hart, hele fijne dagen wensen. Ik hoop dat jullie een hele fijne kerst hebben met familie, vrienden en geliefden, en dat in 2013 al jullie dromen uit zullen komen!

Wat ga jij doen met kerst? Ik ga vrij weinig doen, vandaag de hele dag in het ziekenhuis bij oma, en morgen gourmetten met mama.

 

Heel veel liefs en dikke kusjes,
Maaike

11 reacties op “Ook van mij…”

 1. Ingeborg schreef:

  Jij ook fijne feestdagen!

 2. Danique schreef:

  Fijne feestdagen!

 3. Nanda Love schreef:

  Eten. Circus op tv kijken. Gourmetten. Op de bank hangen. Hond weg houden bij al t lekkere eten op de salontafel. Met m’n Twittervrienden in de avond slap ouwehoeren over alles maar voornamelijk niks. Slam FM luisteren. In mijn huispak zitten en m’n haren in een slordige knot en balen dat ik al 3 jaar single ben en vooral balen en hopen dat het ”kerstleven” snel voorbij is dat ik weer kan sporten om al die lekkere vreterijen eraf te krijgen… dat dus.

 4. Lifesplash schreef:

  AAAAH MERRY KRISTMASH MAAIKE! 😀 Ook veel dikke kusjes voor in ’t ziekenhuis, <3

 5. femketje schreef:

  Merry xmas 😀

 6. Vera schreef:

  Hopelijk heb jij ook leuke feestdagen ondanks dat het niet zo goed gaat met je oma! Merry Christmas lieve Maaike 🙂

 7. Meike schreef:

  jij ook fijne feestdagen en heel veel sterkte met je oma!

 8. Milou schreef:

  Dankjewel, Jij ook fijne feestdagen.
  Ik ga eerste kerstdag bij me opa en oma eten. En dan gaan we tweede kerstdag bij me opa eten. Lekkeerr!!xD

 9. Fijne 2e kerstdag en een gelukkig nieuwjaar! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *