OPI – I Snow You Love Me

IMG_3680

 

Een aantal dagen geleden bestelde ik een glittertopcoat van OPI op eBay, namelijk I Snow You Love Me. Heerlijke naam! Ik zag hem bij een andere blogger, ik weet niet meer wie, waardoor ik hem wou proberen.
Het lakje heeft een dag in mijn tas moeten zitten, waardoor alle glitters naar één kant waren gezakt. Dit heeft me uren geduurd weer normaal te krijgen! Het was één grote glitterklont in een flesje. Ook het lakken ging niet erg soepel. Je hebt een hele dot doorzichtige lak op je kwastje, en vaak zonder, of met maar één, glitter. En dat terwijl ze zo prachtig zijn! Alsnog vind ik het een heel leuk lakje. Ik draag hem hier over een lakje van Fogan, die ik op de markt kocht. Hij heeft helaas geen naam of nummer! In het echt is hij iets groener.

I Snow You Love Me kocht ik hier.

 

6 reacties op “OPI – I Snow You Love Me”

 1. Laura schreef:

  Super balen! De glitters zijn wel echt heel mooi namelijk!

 2. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Jammer dat t weinig glitters zijn!

 3. Eline schreef:

  Jammer dat ze allemaal één kant op zaten, de glitters zijn wel erg tof namelijk!

 4. Kelly schreef:

  Prachtige lak, ben blij dat ik hem zelf ook heb. Zelf giet ik gewoon een beetje lak op een papiertje en haal dan de glitters er met een dotting tool uit, dan gaat het gelukkig prima. 🙂

 5. Lisanne schreef:

  Schattige lak, alleen jammer dat er zo weinig van af komt!

 6. Evelien schreef:

  Wat grappig die glitters! Jammer dat er nooit zoveel uitkomt ;p maar hij blijft erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *