Review: Barry M texturen nail effect in Ridley Road

 

Overal zag ik het voorbij komen op blogs en ook nog eens van meerdere merken. Iedereen vond het mooi en wou het proberen. Ik heb het natuurlijk over ’textured nailpolish’, een nieuwe trend in nagellakland. Ook ik kon natuurlijk niet achterblijven!

Het idee vind leuk en het is natuurlijk iets totaal nieuws. Ik hou van gekke dingen op mijn nagels (doh!), dus ik bestelde dit lakje van Barry M in de kleur Ridley Road.
Het aanbrengen ging makkelijk. Het duurt wel erg lang voor het echt droog is, en je moet echt dunne laagjes aanbrengen. Doe je het te dik, krijg je plekken op je nagel waar de lak glad is, wat met deze lak juist niet de bedoeling is.
De kleur is naar mijn idee de mooiste van alle vier de uitgebrachte kleuren!
Barry M texture effect nagellak is te koop bij AliceJo.com voor €5,34.

7 reacties op “Review: Barry M texturen nail effect in Ridley Road”

 1. femketje schreef:

  pretty effect 😀

 2. Squeaky schreef:

  Mooie kleur inderdaad!

 3. Nagelstijl schreef:

  Ziet er gaaf uit!

 4. Femke schreef:

  Echt heel erg gaaf!

 5. Samyra schreef:

  Ik wil hem ook. Ik kom hem stelen.

 6. NailTalk schreef:

  Super leuk, wil ook zeker zo’n texture lakje hebben! En mooi kleurtje!

 7. Lisa schreef:

  Ik vind ‘m wel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *