Sally Hansen – Crystal Beading

 

Nog zo’n prachtig lakje van Sally Hansen, voor €1,99 bij Big Bazar gekocht. De lakjes die ik als basis gebruikte zijn Estee Lauder – Narcissist en NYC – Mint Macaroon. De topcoat deed me een beetje denken aan mijn favoriete shimmer topcoat van Misa, die jullie al vaker hebben gezien, maar ze zijn niet te vergelijken. Ze zijn allebei prachtig op hun eigen manier, ookal lijken ze precies op elkaar!

 

 

8 reacties op “Sally Hansen – Crystal Beading”

 1. femketje schreef:

  Oeh pretty finish! ♥

 2. marjolein schreef:

  Ik heb hem laatst ook bij big bazar gekocht, maar nog niet gebruikt. Erg blij dat ik deze gekocht heb nu ik jou swatches zie!

 3. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Mooie, zoete kleurencombinatie!

 4. Mariska schreef:

  Die roze kleur vind ik heel erg mooi!

 5. Dionne schreef:

  Prachtige lakjes!

 6. Kelly schreef:

  Oh wauw, de volgende keer echt even langs de big bazar!

 7. Mariska schreef:

  De roze kleur is cute ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *