Say CHEEEESE!

 

 

Zo, dat is een andere kwaliteit als jullie van mij gewend zijn, hè? Deze foto is namelijk gemaakt met mijn antieke iPhone.
Sinds de eerste week van 2012 was (jup, was…) ik in het bezit van een heel mooi, tof, handig, roze cameraatje van  Nikon. Ooooh, wat had ik het naar mijn zin met dat ding! Ik maakte overal foto’s van, en hij ging overal mee naartoe. Zo ook vandaag. Een dagje school; en daarna een tripje Mac Donalds. Helaas is dit niet helemaal verlopen zoals ik hoopte; mijn Nikonnetje is namelijk verdronken in cola. Jup, echt waar. Mijn iPod heeft het weten te overleven, maar mijn geliefde roze fotomachientje niet. Vandaar deze foto, gemaakt met iPhone. Niet slecht; maar beter is anders.
Nu ben ik dus op zoek naar een camera die mijn nail-art goed en scherp vast kan leggen. Helaas heb ik geen geldboom in mijn tuin, en heb ik een budget van maximaal 200 euro. Tweedehands mag natuurlijk ook! Als jij tips hebt; laat je het me dan aub weten?

Dit is trouwens mijn eerste poging met acrylverf in plaats van nagellak. Wat vinden jullie er van? Vaker doen?

Liefs,
Maaike

 

 

15 reacties op “Say CHEEEESE!”

 1. Lifesplash schreef:

  Mooie nail art, wel zonde van je Nikon zeg.. ik zoek zelf trouwens ook nog een fijne budget camera! Helpen kan ik je dus niet haha.

  En volgende keer uitkijken met cola hè?

 2. Rachel schreef:

  Deze is knap gemaakt!!
  Acrylverf is dat niet gewone verf waarmee je ook op papier kan verfen ? Of is dit anders?

  Ik weet jammer genoeg geen camera, sorry!
  x Rachel

 3. Sarah schreef:

  Oh die zijn echt keileuk! 😀

 4. Esmay schreef:

  Ik vind dit zo amazeballs. <3

 5. Marieke schreef:

  Echt ontzettend gaaf! Zeker iets om nog een keer te doen die acrylverf!

 6. Lisa schreef:

  Mooie nail-art. Sorry ik weet zo even geen camera… Misschien op marktplaats? Maar dan moet je wel goed opletten wat je koopt

 7. charile schreef:

  super mooi weer!

 8. Vita schreef:

  Hoi
  Ik wil eerst even zeggen dat je super goed kan nagel lakken!
  Maar je kan inderdaat op markt plaats zoeken voor een camera maar als je er een vind kijk heel goed dat het geen oplichter is dat heeft mijn zus rachel een keer mee gemaakt

  Liefs vita

 9. Ellis schreef:

  Oh, super zonde, echt jammer! Maar ik vind dat de kwaliteit van je iPhoney ook wel te doen is hoor, de nail-art is goed te zien! Wel super jammer, hoop dat je snel een nieuw alternatief vind!

 10. Sarah schreef:

  Ik ben echt zo’n fan van je nailarts hihi, ik ging even je designs doorzoeken om inspiratie op te doen. Zou ik een keer een gast blogpost mogen schrijven? (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *