Skinfood Nail Vita nagellak

 

Vandaag heb ik voor jullie swatches van een aantal lakjes van Skinfood. Dit was voor mij een onbekend merk, en ik wist dus ook niet wat ik kon verwachten. Ik zocht wat mooie kleurtjes (en een topcoat) uit, en het was wachten tot ik ze kon gebruiken..

 

Van links naar rechts: Apple Milk, Pink, Hot Forest, Flower Topcoat, Black Pearl

 

 

De flesjes zien er eerst al heel erg leuk uit. Ze hebben een papieren sticker, en de vorm van de flesjes is erg handig omdat deze weinig ruimte in beslag nemen in tegenstelling tot ronde flesjes.

 

 

 

Helaas staan er nergens namen op de flesjes! Gelukkig staan ze op de site wel. BBcreamshop is een erg leuke webshop trouwens, met een heleboel keus uit de verschillende soorten echte BBcreams, maar ze verkopen ook andere make-up en verzorgingsproducten. En dus ook deze nagellak! De verzending is erg snel, het was de volgende dag al in huis.

 

Van links naar rechts: Hot Forest, Pearl Black, Pink, Apple Milk
En dan op mijn nagels… Op deze foto lijkt de nagellak wat dof, maar hier heb ik de nagellak al 5(!!!!!) dagen op!

 

 

Met de roze kleur van Skinfood, de nude kleur van Essence die ik gisteren al liet zien, en een bruine acrylverf maakte ik deze nail-art. Ik hou van panterprintjes met roze! Er overheen heb ik de Flower Topcoat van Skinfood gedaan, en het is niet gaan ‘lekken’. Deze is dus heel erg geschikt voor over je nail-art!

 
De lakjes van Skinfood brengen erg fijn aan, het kwastje werkt lekker mee en de nagellak is niet te dik of te dun. Helaas dekte de roze en lichtgroene kleur niet heel goed, deze heb ik allebei 3 laagjes moeten doen. De groene en zwarte met glittertjes dekten in 1 laagje al. Het is dus per kleur verschillend hoe gepigmenteerd ze zijn.
Ik heb de Flower Topcoat er overheen aangebracht, dus ik durf niet te zeggen of ze door de topcoat zo lang blijven zitten zonder te beschadigen, of dat het sowieso al erg goede lakjes zijn.

Al met al ben ik erg tevreden, en al helemaal voor de prijs. Ze kosten namelijk maar €4,50 per stuk, en zijn te koop bij BBcreamshop.

 

Heb jij ervaring met dit merk? Wat vind jij er van?

 

Liefs,
Maaike

9 reacties op “Skinfood Nail Vita nagellak”

 1. Mandy schreef:

  Heel mooi die nailart;)

 2. Daphne schreef:

  Wat een leuke kleurtjes!

 3. Marieke schreef:

  Ik had nog nooit van deze nagellakjes gehoord. Maar ze lijken me erg fijn, dus ik ga zeker eens een keertje kijken (:

 4. femketje schreef:

  ik ken het merk zelf nog niet :3

 5. Evelien schreef:

  Wat een mooie kleurtjes, vooral Apple Milk is zó cute! En die finish vind ik ook erg mooi, weer eens wat anders dan glanzend. En dat hij zo lang blijft zitten, beterrr!!

 6. Jana Vmh schreef:

  Heel mooie nailart 🙂 x

 7. Kelly schreef:

  Wat een lieve kleurtjes! En een hele mooie nail-art weer.

 8. Dionne schreef:

  Wat een mooie lakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *