Swatch + Review: nieuwe Essence lakjes

Vandaag heb ik voor jullie geen nail-art, maar swatches en een korte review van een aantal nieuwe lakjes van Essence. Zoals jullie vast wel weten heeft Essence een aantal producten eruit gegooid (mijn favoriete mascara, boeee!), maar ook een aantal nieuwe producten toegevoegd. Toen ik in een Kruidvat filiaal was met een extra Essence schap, kon ik het niet laten een aantal lakjes mee te nemen.

 

Van links naar rechts: Dare It Nude, Miss Universe, Here’s My Number, Cool Breeze

 

 

 

Excuse my nagelriemen. Als eerst probeerde ik Dare It Nude, een simpel maar perfect nude kleurtje. Lijkt op de foto iets donkerder dan hij werkelijk is. Het is echt een fijn lakje voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak zoals een sollicitatie, maar ook voor op een feestje is hij perfect. Op de foto draag ik twee laagjes, en dit is genoeg.

 

 

 

 

Dan het lakje waar ik het meest benieuwd naar was, namelijk het sand-style lakje met de naam ‘Here’s My Number’ (daar zouden ze een nummer van moeten maken!…..) Ik heb er een zwarte basis laag onder gedaan omdat hij anders erg doorzichtig was. Ook zie je van het zand-effect heel weinig terug. Je ziet op sommige plekken een verdwaald bobbeltje, maar daar blijft het ook bij. Zonde! Het is alsnog een heel mooi lakje met zilvergrijze en blauwe glitters.

 

 

 

Ook onder ‘Miss Universe’ moest ik eerst een zwarte basis aanbrengen, maar het is wel echt een geweldig kleurtje. Het zijn hele fijne blauwe, groene, maar ook paarse glitters. Als je op de foto klikt (en dan nog een keer) zie je het nog beter. Pretty!

 

En dannnnn, de (special effect) topper van deze vier lakjes: Cool Breeze, aangebracht over Miss Universe. Het is een topcoat met grote glitters in groene en blauwe kleuren. Heel mooi! Helaas komen er wel wat weinig glitters af. Wat je hier boven ziet is het resultaat van drie laagjes.

De nieuwe lakjes zijn, zoals je van Essence gewend bent, erg fijn in gebruik door hun brede kwastje. Ze zijn goedkoop, er zijn veel kleuren verkrijgbaar, en de kwaliteit is ook nog eens goed! Ga zeker even kijken dus.

 

Al deze lakjes zijn nu te koop bij Kruidvat. Voor de colour&go lakjes betaal je €1,69, en voor de special effect toppers betaal je €1,89.

Heb jij al nieuwe lakjes van Essence gekocht? Wat vind jij er van?

 

Liefs,
Maaike

 

11 reacties op “Swatch + Review: nieuwe Essence lakjes”

 1. Evelientje schreef:

  Ja, nu doet hij het Maaike! Ja, die effect topper is mooi hè! Goede swatches, erg duidelijk!

 2. Ik vind Miss Universe het mooist! En wauw, die special effect topper! Zó mooi! In combinatie met de Miss Universe al helemaal

 3. Jana Vmh schreef:

  Miss universe is absoluut m’n favoriet! Ik denk dat ik me deze ga aanschaffen!! 🙂 x

 4. Sanne. schreef:

  Schatje, die topper was er al haha. Maar nu in een nieuwe verpakking
  Goed bedoelt hoor!
  Mooie swatches
  X

 5. Die laatste is echt een super leuke combinatie!

 6. Lisanne schreef:

  Prachtig! Miss Universe heb ik bij de vorige assortimentsvernieuwing in het voorjaar al gescoord en bij mij dekt hij perfect zonder zwarte basis!

 7. Lexi schreef:

  Die laatste combinatie vind ik echt leuk!

 8. NailTalk schreef:

  Die laatste combi is echt wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *