Swatches en review: Mr. Nail en Sleek

Vandaag heb ik voor jullie een paar van mijn nagellakjes geswatcht, want er was nogal wat vraag naar. Ik zal er ook een kleine review bij zetten, want er zijn toch wel wat dingen over te zeggen. Ik heb drie lakjes van Mr. Nail geswatcht, en twee van Sleek.

Lees verder!

 

Ik was héél benieuwd naar de lakjes van Mr. Nail, en dan vooral het groene en roze kleurtje! Toen mijn basecoat droog was, en ik een eerste laagje aanbracht, moest ik bijna een beetje huilen. Wat een slechte kwaliteit! 🙁 Het was heel waterig, en daardoor ook vrijwel doorzichtig. Na 3 laagjes leek het alsnog alsof ik schimmel op mijn nagels had, dus ging ik het anders aanpakken: een wit laagje er onder!

 


 
Mr Nail groen, Mr Nail koraal, Sleek Florida, Mr Nail wit

…Maar helaas. Zoals op mijn pink te zien, is ook die niet heel gepigmenteerd. Dit zijn twee laagjes.
Op elke nagel draag ik een wit laagje met daar over twee laagjes kleur. De groene is nog steeds niet mooi, zonde! Want het is echt een mooi kleurtje. De koraalkleur daarentegen; aaaaahh! SO PRETTEH! In het flesje lijkt het een erg zacht, roze kleurtje, maar op een witte basis is het bijna neon. Helaas valt dat weinig op naast de kleur van mijn ringvinger; Sleek Florida. Kabammmmm, die is neon! Hij dekt al met één laagje.

Ook was ik nog erg benieuwd naar Geisha’s Seal van Sleek, dus die ging ik ook maar even swatchen…

…En oooooh, wat is hij mooi! Op de foto neigt hij een beetje naar roze, maar het is echt rood. Rood rood. De perfecte rode nagellak. Ik ben verliefd! Ook deze dekte in één laagje.

De substantie van Sleek is heel fijn. Niet te dun, niet te dik, en dekt al in één dun laagje. Hij droogt erg snel en is makkelijk mee te werken.
De lakjes van Mr. Nail vallen me wat tegen. Zoals je in het filmpje al kon zien zat ik erg te schudden met de flesjes. Dit omdat de bovenste laag van de nagellak gewoon doorzichtig is, en het wil maar niet mengen. Als ik alleen het middelste drapje van de nagellak op kon smeren zou het een prima lakje geweest zijn!

Conclusie; van Sleek wil ik nog wel meer lakjes, maar Mr. Nail zal ik de volgende keer laten staan.

Deze lakjes zijn te koop www.alicejo.com. De lakjes van Sleek kosten €2 voor 10,5 ml, en de lakjes van Mr Nail zijn €1 voor 8 ml.

 

11 reacties op “Swatches en review: Mr. Nail en Sleek”

 1. Ellis schreef:

  Oehhh, ik wil ook een Sleek lakjeeee! ^^

 2. Charile schreef:

  Die rode van Sleek is echt mooi!

 3. Vera schreef:

  Wat een mooie kleurtje van Sleek en inderdaad jammer van de lakjes van Mr. Nail

 4. Charlotte schreef:

  Mooie felle kleurtjes zeg!x

 5. Linde schreef:

  Woon jij in velp? X

 6. Simone schreef:

  Ohhh pretty kleurtjes!

 7. Chantal schreef:

  Die koraal is zo mooi!! <3

 8. Suus schreef:

  Die rode kleur is echt mooi!

 9. Dorien schreef:

  Wauw, wat dekken deze nagellakjes PRACHTIG! Toen ik de foto van de rode zag, dacht ik echt WAUW, die moet ik ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *