Black & White #10: We meet again…

 

Oops, I did it again! Nadat ik een tutorial maakte voor Vera en deze heel internet over ging, leek het me een leuk idee het zelfde nog eens te maken, maar dan in zwart en wit. En het is gelukt! In een uurtje tijd maakte ik dit. Ik ben er heel blij mee, en zoals je ziet heb ik zelfs mijn duimnagel gelakt wat betekent dat ik hem heel lang ga dragen!

De foto is wat wazig omdat het zo’n grauw weertje is. Morgen probeer ik een betere te maken, maar ik wou hem gewoon heel graag online zetten.

Ik stop nu wel met het zwart en wit trouwens. Ik wou het nog even afmaken tot 10 (OCD OCD OCD!!!!), en vanaf 1 november ga ik EntirelyNails helemaal omgooien en wil ik het eens per week doen, op een vaste dag.

 

12 reacties op “Black & White #10: We meet again…”

 1. Tedje schreef:

  Wauw, knap hoor!

 2. Suzanne schreef:

  Wow, in een uurtje nog wel!

 3. Beautyjuf schreef:

  Gaaf..! 🙂 En, mooie strakke lijnen!

 4. Dionne schreef:

  Heel tof gedaan!

 5. Squeaky Q schreef:

  Ik gok dat we deze ook weer vaak gaan tegenkomen op Tumblr/Instagram 😉 Dit keer gelukkig wel met de naam van je site erbij!

 6. Claire schreef:

  waauuuww, i’m in love with this nailart <3

 7. Dagmar schreef:

  Wauw wat een kunstwerk! Het ziet er echt prachtig uit, leuk gedaan!

 8. Jorieke schreef:

  wauw, echt heel mooi!
  ik vind het heel erg leuk dat je vanaf november dingen op een vaste dag gaat doen! 😀

  xxx Jorieke

 9. Mies schreef:

  Mooi! Ik vind het ook erg dat mensen dat gewoon kopiëren, ik zag m laatst op weheartit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *