Catrice Genius In The Bottle vs. Douglas Fireworks


 

Gister kwam ik na zeer lange tijd weer bij Kruidvat, waar ik van plan was Catrice SnowMotion te kopen. Helaas blijkt deze uit het assortiment te zijn gehaald, maar gelukkig stonden er wat leuke nieuwe lakjes in het schap waar ik mezelf mee kon troosten! Één daar van was Genius In The Bottle. Toen ik hem thuis in de lade met kleurgenootjes wou zetten, zag ik daar een lakje van Douglas staan dat er ergggg op leek, dus vandaag ga ik ze vergelijken!

 

 

 

De kleur
Als je ze in het flesje ziet, lijken ze erg op elkaar, maar zie je wel dat het lakje van Douglas iets meer gouden glitter bevat. Eenmaal op de nagels valt dit erg mee, en kan je ze amper uit elkaar halen! Zeg eerlijk, kan jij op de foto hier onder zien welk, welk is?

 

Wijsvinger en ringvinger: Catrice, Middelvinger en pink: Douglas


Aanbrengen
Waar ik vooral erg benieuwd naar was bij de vernieuwde lakjes van Catrice, was het kwastje. Hij zou groter zijn, en makkelijker om je nagellak mee aan te brengen. Maar jeetje, wat is dat ding bréééd! Van de ene kant erg fijn, zo hoef je maar één streep te zetten, maar als je zo’n smalle pink-nagel hebt als ik, is dit echt heel lastig. Het lakje van Douglas ging prima, heeft een wat dikkere substantie wat ik persoonlijk fijner vind. Bij beide heb ik twee laagjes aangebracht, maar Douglas zou het kunnen redden met één.

Inhoud
Genius In The Bottle bevat 10ml, en Fireworks 11ml.

Prijs en verkrijgbaarheid
Het lakje van Catrice heeft me €2,50 gekost, en het lakje van Douglas was €4,99. Catrice kan je kopen bij Trekpleister en Kruidvat, wat bijna overal zit.

Al met al zou ik toch voor het lakje van Douglas gaan, omdat deze (niet door de inhoud, maar doordat hij met één laagje al dekt) langer mee gaat, en dan alsnog goedkoper uit komt dan het lakje van Catrice. Ook vind ik Fireworks nét wat mooier doordat er wat meer goud in zit.

 

Heb jij al een nieuw Catrice lakje gekocht? Of misschien een van Douglas?

7 reacties op “Catrice Genius In The Bottle vs. Douglas Fireworks”

 1. charile schreef:

  Mooie lakjes!

 2. Esmay schreef:

  Ik zie eigenlijk weinig verschil :O
  Maar vind ’t beide wel mooie lakjes ( dôh, ze zijn ’t zelfde :P)!

 3. Yak Man schreef:

  weijo, jou nagels groeien echt snel zeg o_o? vind ze allebei wel erg mooi, haha ^^.

  • Maaike schreef:

   Haha, erg he? Dat lukte me echt niet meer toen ik ze nog elke dag lakte! Nu doe ik het dus maar af en toe en zijn ze kei lang 😀

 4. Rachel schreef:

  Leuk stukje!! 😀
  Wel mooie nagellak trouwens, alleen, waar zou ik die kleur voor moeten gebruiken . .
  Hihi.

 5. Demi schreef:

  Die kleur van Catrice heb ik laatst ook gekocht, nu is t 1 van mn lievelingslakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *