China Glaze – Wicked

Deze maand zullen er extreem veel Halloween tutorials op EntirelyNails komen. Ideeën zijn altijd welkom!

 

Het is al weer Oktober. Time flies. Voor anderen misschien een normale maand; voor mij niet. Voor mij, als nagellak-addict, betekent dit dat Halloween er weer aan komt en ik mijn nageltjes weer mag beschilderen met de meest enge maar schattige nail-arts. Maar ook, dat merken mooie producten gaan uitbrengen in het teken van Halloween. Zo ook de mooie Wicked collectie van China Glaze!
Ik heb deze collectie al drie weken in huis, maar nog niet gebruikt of echt bekeken, zoals dat meestal gaat als je een lading van zo’n 50 lakjes binnen krijgt. Nu vond ik het toch wel tijd worden deze collectie eens goed te gaan bestuderen! En oooohhh, wat zijn ze mooi… Kijk mee naar de swatches!

 

Bizarre Blurple, Immortal, Roguish Red, Cast A Spell, Make A Spectacle, Glitter Goblin

 

Bizarre Blurple, komt niet erg mooi over op de foto.. Een erg mooi paars lakje met blauwe shimmer.

 

Immortal is een mooie grijze kleur, met zilveren en blauwe shimmers.

 

Roguish Red, een diep rode kleur met oranje ondertoon. Very Halloween-ish!

 

Cast A Spell, mijn favoriet van deze collectie. Een donkergroene kleur met gouden shimmers. Me likey!

 

Make A Spectacle over Immortal heen. Een mooie glitter topcoat met rood/groene glans.

 

Glitter Goblin ziet er in het flesje erg spectaculair uit, maar daar is op de nagels helaas niks meer van te zien. Ik hoopte op een dekkend glitter lakje, maar bij vier laagjes dekt hij nog steeds niet. Ook is de holografische glitter niet terug te vinden wanneer je hem op je nagels aanbrengt. Zonde! Misschien is hij wel mooi op een ander kleurtje.

 

Al met al een erg mooie collectie, met Cast A Spell als mijn nieuwe favoriet! De lakjes zijn te koop bij PrettyPolish voor 5,95 per stuk. Een fijne, betrouwbare webshop met snelle verzending!

 

Welk lakje van de Wicked collectie zou jij wel willen hebben?

 

 

13 reacties op “China Glaze – Wicked”

 1. Mariska schreef:

  Wauw, ze zien er mooi uit!

 2. Simone schreef:

  Cast a spell is prettyy!

 3. Benthe. schreef:

  GLITTER GOBLIN !!!!!!
  ik vin de het zo mooi met al die kleurtjes ik hou van nail arts!
  maar hoe krijg jij je nagels zo lang en sterks die van mij breken altijd af ;(
  x

 4. femketje schreef:

  cast a spell is echt mijn favoriet uit deze collectie 😀

 5. sjo schreef:

  Oe die paarse is wel heel mooi!

 6. Vera schreef:

  Cast A Spell is denk ik mijn favoriet 🙁

 7. Yak Man schreef:

  bizarre purple en cast a spell zijn zo mooi!

 8. Charile schreef:

  Mooie lakjes!

 9. Tessa schreef:

  Het past niet egt in het thema maar ik ben zo verslaafd aan the hunger games kun je daar misschien een nail art tutorial van maken?x

 10. Mariska schreef:

  Ik wil de helft van de collectie hahahah

 11. Mandy schreef:

  Mooie kleuren

 12. Nienke schreef:

  Je hebt een bult op je wijsvinger. wat is dat? Mooie lakjes! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *