Claire’s Glitter Black/White

Eigenlijk kom ik nooit bij Claires, en al helemaal niet voor hun cosmetica producten. Het geeft me altijd een klein beetje een brugpieper-gevoel, en in mijn geval is dat niet heel positief. Gelukkig gaan ze qua sieraden al de goede kant op, en daarom gingen ik en mijn cadeaukaart (en vriendje) even langs bij Claire’s.

Nadat ik wat kettinkjes had uitgezocht, maar toch weer terug hing, en weer pakte, en weer terug hing, liep ik richting de make-up. Om te lachen, zeg maar. Gewoon, voor de leuk. Maar daar werd ik verrast door een heel schap met leuke lakjes! Ik nam er eentje mee, namelijk Glitter Black/White.

Dit was eigenlijk ook het enige lakje wat er uit sprong. De rest waren allemaal glitterlakjes in allerlei kleuren, en dat zijn niet mijn favorieten. Een lakje als deze had ik eerder al gezien bij L’oreal, en ik was er erg benieuwd naar! Voor €3,50 (van mijn cadeaukaart af) nam ik hem mee.

De basis van dit lakje is transparant, en hij heeft zwarte en witte glitters in rondjes en streepjes. Verder zit door het hele lakje nog een shitload aan kleine zwarte glitters. Eigenlijk zijn het geen glitters, want ze glitteren niet. Gewoon zwarte en witte dingetjes dus.
Met transparante ‘glitter’lakjes weet ik nooit welke kleuren ik er onder moet doen, dus ik ging maar voor lichtblauw. Altijd goed!

 

Hier zie je twee laagjes van het zwart-witte goedje op mijn nagels. Zoals je kan zien zijn er erg veel kleine zwarte glittertjes, maar van de grote helaas minder. Je zou nog een derde laagje aan kunnen brengen, maar ik vond het wel goed zo.

 

 

Al met al een erg leuk lakje, en van de rest van de cadeaukaart ga ik er zeker nog een aantal van proberen!

 

Heb jij ervaring met lakjes van Claire’s, en wat vind jij er van?

 

14 reacties op “Claire’s Glitter Black/White”

 1. Kelly schreef:

  Wat een leuk lakje!

 2. Lisa schreef:

  Ik vind hem ook best leuk! Misschien toch eens naar de claires dan.

 3. femketje schreef:

  super cute effect 😀 ik hou er wel van!

 4. Danique schreef:

  Wat een gave nagellak! De combinatie is heel leuk!

 5. Beautyjuf schreef:

  Lovely glitters 🙂

 6. BeautyNailsJana schreef:

  Ik heb deze ook onlangs gekocht.
  Ik moet hem nog wel testen maar dit resultaat ziet er al erg leuk uit! 🙂

 7. Anne Solveig schreef:

  Aah leuk met dat mint!

 8. Evelien schreef:

  Ik heb nog geen ervaring met Claire’s nagellak, maar deze is leuheuheuk! Wat een dotje met al die stipjes.

 9. Hanne schreef:

  Wauw, hij lijkt echt goed op de Confetti topcoat van L’oreal!

 10. Eline schreef:

  Superleuk effect, echt tof!

 11. Jhemyla schreef:

  Ziet er echt ontzettend leuk uit.

 12. doet me echt denken aan whirled away van china glaze! 😀 maar super mooI!

 13. Vera schreef:

  Ziet er tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *