Color Club – Harp On It

Wut wut! Een tijd geleden zag ik een heel mooi holo lakje op het internet verschijnen. En aangezien mijn holo van China Glaze (OMG uit de OMG collectie) een beetje dik geworden is, was ik toe aan een nieuwe, prachtige, goed werkende holo. En oh oh oh. Oooooh oh oh. Dit is zo goed. Gister ontving ik hem in mijn brievenbus (bij mama thuis) en ik deed hem meteen op. Kijk mee!! 😀

 

Harp On It buiten, in daglicht. Je kan het effect wel goed zien, maar het is niet mindblowing. Ik zette de foto’s op mijn laptop, klikte een nieuw artikel voor EntirelyNails aan, en dacht; meh. Dit wordt weer een saai artikeltje met mislukte foto’s. Tot ik me besefte dat ik binnen zat. Waar het best wel donker is. Flits. FLIIIITS. Doe het Maaike, DOE HET! Annnnnddddddd…….

 

WAT! Hooooooly Guacamoly. Dit is zo mooi. Zo goed. Zo WOW. Als je op de foto klikt zie je het nog beter, maar zorg wel dat je niet van je stoel valt. Het is zo mooi. Dit is veel beter dan OMG van China Glaze. Ik kan nog niks zeggen over hoe lang hij blijft zitten, maar daar kom ik zeker nog op terug. Ik hou dit lakje op tot hij er uit zichzelf helemaal af valt. To be continued…

Ik kocht het lakje op eBay voor €5,14 inclusief verzendkosten. Als je de naam zoekt op Google of eBay zie je veel verkooppunten.

 

29 reacties op “Color Club – Harp On It”

 1. femketje schreef:

  holy crap! het perfecte holo lakje 😀

 2. Nina schreef:

  WOW. Dat is echt heeeeel erg super cool! <3

 3. Yvet schreef:

  Van Kolh hebben ze er ook 1 maar dan vind ik deze toch echt beter !

 4. NailTalk schreef:

  Stunning!! Hij is prachtig!! (PS: vergeet je watermerk niet, ook al is het een swatch!!)

 5. Lianen schreef:

  Holy moly!!! :O I want it!!!

 6. Tessa schreef:

  I want <3 wat een beauty zeg!
  X

 7. Anne Solveig schreef:

  Wow, super gaaf!

 8. Danique schreef:

  Wat een toffe kleur!

 9. Noëlle schreef:

  Oh nee, je hebt me weer een reden gegeven om op Ebay te zitten neuzen… Ik was net afgekickt haha.
  Weet je toevallig of de andere lakjes van Color Club ook van goede kwaliteit zijn?

 10. BeautyNailsJana schreef:

  Wow! Prachtig gewoon 🙂

 11. priscilla schreef:

  ik heb zoiets ook al een tijdje thuis van del sol je ziet goed het kleur verschil maar dan heb je wel hoge uv straling nodig anders is het minder goed zichtbaar

 12. Kelly schreef:

  Prachtige lak!

 13. Mariska schreef:

  Heel mooi lakje!! 🙂

 14. Eline schreef:

  Ik heb ook een holo-lakje, die is aan het eind van zijn latijn, zo mooi is deze!

 15. Lieze schreef:

  Wow, echt heel vet!

 16. Lois Lorinde schreef:

  Wauwiee, zo prachtig! Ik ga hem ook bestellen.

 17. carolina schreef:

  wat een mooi lakje! ik heb nog nooit zo’n mooie holo gezien

 18. Roxanne schreef:

  Wauw, super pretty!

 19. Evelien schreef:

  Omfg ja deze is echt perfect <33

 20. Vera schreef:

  Wauw, echt prachtig!

 21. Lys schreef:

  Wow, geweldig lakje!

 22. Lotte schreef:

  Deze lak heb ik meteen besteld toen ik deze post zag :D! hij is zo mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *