Cookie challenge met Josephine en Samyra!

Afgelopen week waren er twee hele leuke meisjes over de vloer. Samyra heb ik natuurlijk al vaker gezien, maar Josephine nog nooit! Terwijl ik haar al zó lang ken, en ik heb zelfs tutorials gemaakt voor haar blog. Dat is al bijna drie jaar geleden en nu zag ik haar eindelijk eens! De dag liep iets anders dan de planning was in verband met mijn ontplofte gaskachel waardoor ik thuis moest blijven, maar het was heel leuk en ik vond het heel fijn dat ze er waren!

Dankjewel chickies! <3

12 reacties op “Cookie challenge met Josephine en Samyra!”

 1. marjolein schreef:

  Kan helaas je filmpje niet kijken op mn mobiel. Krijg een melding dat ik flash nodig heb en die bestaat niet voor mn windowsphone.

 2. femketje schreef:

  hahah geweldige challenge XD

 3. Kelly schreef:

  Haha leuk! (:

 4. Roxanne schreef:

  Omg, haha! 😛

 5. Lisa schreef:

  Hahah wat moet ik hier nou weer op zeggen.. Geweldig! Oh en ´onze´ jas is leuk he! (:

 6. Sandra schreef:

  Haha lelijkduim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *