DIY; canvas met opbergvakje

IMG_9635

 

Toen ik gister weer eens mijn pincet kwijt was, was ik er klaar mee. Altijd raak ik die standaard kleine dingen zoals mijn potlood, nagelschaartje en pincet kwijt. Daardoor ontstond het idee een canvas lijst te pimpen waarin ik deze op kon bergen!

 

Het is geen uitleg met foto’s, maar wel heel makkelijk te begrijpen! Ik begon met een witte simpele canvas, en met een make-up sponsje maakte ik de randjes donkerbruin. Over de rest van de lijst sponsde ik wat groen en blauw.

Met een lapje stof wat ik nog had liggen, maakte ik een klein vakje. Ik lijmde de randjes naar binnen, en plakte hem met de zelfde lijm vast. Bovenin plakte ik een papieren onderzettertje die je bij Action kan kopen voor 29 cent voor 25 stuks. Daar op plakte ik letters van Scrabble, wat ik nooit gebruik, haha.

De vlindertjes heb ik geprint en uitgeknipt. Als je op Google zoekt naar ‘scrap vlinders’ kom je ze vast wel tegen!

 

IMG_9636

 

En nu hoop ik maar dat ik deze kleine dingen nooit meer kwijt raak tussen mijn troep op tafel, haha!

 

Wat raak jij altijd kwijt in huis, en waar berg jij het op?

4 reacties op “DIY; canvas met opbergvakje”

  1. Minet schreef:

    Zo mooi! 😉

  2. Soraya schreef:

    Wat een leuk idee!

  3. Kelly schreef:

    Hij is echt ontzettend leuk! Ik raak dit soort dingen ook altijd kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *