DIY: Potjes gepimpt!

Weten jullie mijn DIY met groentepotjes nog? Veel van jullie vonden ze erg saai omdat ze zo simpel wit waren. Ik vind dit zelf wel mooi, maar toch was ik niet tevreden. Ze waren nogal slordig geverfd, er zaten veel druppels op en het was niet gelijk verdeeld. Toen ik mijn roze watervaste stift zag, en niet wist wat ik er mee moest, bedacht ik het me ineens…

 

Zoals je ziet is het echt niet netjes geverfd, en dit maakt het toch ietsje leuker.

 

Op de achterkant maakte ik nog een soort van ehm… panterprintje… Ik schaam me diep, op nagels is het toch een stukje makkelijker, haha! Dus ik laat hem lekker staan met de ‘Love’ kant naar voren.

 

Ik deed wat roze siersteentjes in het potje en deed er een kaarsje bij. Op de foto zie je het niet, maar het potje is wit maar toch doorzichtig, en dan zie je heel leuk de letters schijnen. Schattig! Nu nog even leuke lintjes kopen om om de hals van het potje te doen.

De volgende keer ga ik het maar met acrylverf of nagellak doen, daar ben ik toch iets beter in, haha!

 

7 reacties op “DIY: Potjes gepimpt!”

 1. leuk gedaan! Het panter patroon vind ik ook best nog wel mooi!

 2. Marieke schreef:

  Wat een leuke DIY! Ik vind de panterprint ook heel erg leuk! (:
  x Marieke

 3. Jana Vmh schreef:

  Leuk gedaan 🙂 Fleurt alles wat op! x

 4. Roxanne schreef:

  Leuk roze lintje met een kraaltje er omheen, en klaar! Leuk 😀

 5. Evelien schreef:

  Ahh dit is echt leuk, wil ik binnenkort ook eens doen.

 6. Cindy schreef:

  Ik vond die witte ook al erg leuk hoor!

  Heb toevallig vandaag een glazen potje blauw gemaakt met acrylverf, maar dan met de verf aan de binnenkant. Ook leuk, en je hebt sowieso geen last van zichtbare druppels. Als de verf goed droog is gaat mijn orchidee er in wonen, potje dat erbij zat is veel te mini. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *