Een kleine update…

 

Misschien hebben jullie het al gemerkt, er zijn de laatste tijd veel meer dagen dat ik niks post, en ook mijn werkjes gaan hard achteruit. Dit komt (denk ik) omdat ik een erg grote druk voel elke dag iets te plaatsen, en daardoor minder presteer omdat ik uit tijdsnood tóch maar iets plaats om geen lege dag te hebben op EntirelyNails.
Daarom heb ik besloten een tijdje niks te posten, want ik merk gewoon dat ik minder plezier krijg in bloggen doordat ik elke dag iets wil plaatsen, en mijn motivatie is toch echt aan het opraken, terwijl ik heel veel dingen in mijn hoofd heb! Het lukt me gewoon niet ze uit te voeren.
Graag hoor ik van jullie wat jullie op EntirelyNails willen zien. Misschien een tutorial? Misschien series, zoals ik bij kerst en valentijn deed, maar dan met bijvoorbeeld cartoons, of bijvoorbeeld etenswaren. Laat al je ideeën achter in de comments, niks is mij te graag. Ik hou er wel van een uitdaging aan te gaan! En hoe meer en leukere ideeën, hoe sneller ik vol inspiratie en motivatie zit om er weer wat leuks van te gaan maken!

Om de aankomende dagen geen saaie lege site te hebben heb ik bedacht dat jij, ja jij! iets mag schrijven voor EntirelyNails. Het liefst iets over je nagels, bijvoorbeeld een tutorial, of een nailart die je gemaakt hebt waar je trots op bent en aan iedereen wil laten zien, of iets vertellen over je favoriete nagellakje, het kan allemaal! Lijkt jou dit leuk? Stuur mij jouw artikeltje (je mag zelf weten hoe lang deze is) naar entirelynails@hotmail.com, en dan plaats ik hem!

Ik neem aan dat ik niet te lang weg blijf (hoogstens één a twee weken), want daar vind ik alles gewoon veel te leuk voor. Zodra ik weer wat ideeën, motivatie en tijd heb, zal ik weer wat plaatsen. Helaas zal dit niet meer elke dag zijn. Hoe vaak wel, dat weet ik nog niet. Ooit gaat dit natuurlijk wel weer gebeuren!

Ik hoop dat jullie me niet te erg gaan missen ;), en dat jullie me wel trouw blijven volgen en lief commenten op de artikelen die mijn ‘gastbloggers’ gaan maken!
Liefs,
Maaike

27 reacties op “Een kleine update…”

 1. aawh, no problemo!! ik zal hard na denken over wat leuks voor op je site! heb al wat leuks in me hoofd hihi.
  succes, komt goed!
  xxx

 2. Rachel schreef:

  Hee!
  Je moet zeker niet zonder dat je het wilt gaan bloggen, dus ik vind het niet zo heel erg..
  In iedergeval veel succes en natuurlijk hoop ook wel dat je over 1a2 weken er weer bent 🙂

  Liefs
  Rachel.

  (en nu ga ik echt slapen hahaha)

 3. Lisa schreef:

  hee mop!
  Je hoeft van mij, en ik denk ook van andere, zeker niet elke dag iets te posten hoor! We kijken zoiezo wel uit naar een leuke nailart, of hij nou elke dag of elke week komt wij zijn er altijd blij mee!

  Succes!

  X

  • Maaike schreef:

   Ahh, dankjewel 🙂 het voelt sowieso al goed dat er alsnog mensen mijn site bezoeken, wat ik ook post.. Dankjewel

   X

 4. tamara schreef:

  Heeeee,
  Ten eerste vind ik al die nageltjes enzo helemaal schattig gewoon hihi!

  Snap best dat je even rust wilt! Het is best moeilijk om voor elke dag iets te verzinnen! Dus het is indd hoog tijd voor ff wat rust!

  Mischien moet je proberen om de 2 weken ofzo iets te gaan posten. Want ik denk ook dat het best slecht voor je nagels is elke dag naggellag en nagellak remover en al dat troep hihi. (Mischien een klein ideetje) en zo heb je ook ff tijd om wat te bedenken en om de spanning er lekker in te houden hihi!

  Maar heb echt respect voor al de leuke dingetjes!

  Groetjess tamara (@koekiemonstert van twitter hihi!)

  • Maaike schreef:

   Ahh, dankjewel! Ja, al die troep tast mijn nagels echt aan. Vorig jaar kon ik nog opscheppen over mijn witte lange stevige nagels, maar nu zijn ze oranje en breken ze steeds bij een millimeter of korter al af 🙁

 5. Laralaurentia schreef:

  Bloggen met je puur voor je eigen plezier doen, ik heb dit gehad rond november. Ik herken precies wat je zegt, ik had te veel druk waardoor ik niets meer kon verzinnen.
  Doe lekker rustig aan en wanneer je weer zin en inspiratie krijgt zie ik wel weer wat verschijnen 😉
  Liefs Lara

 6. Xxxx schreef:

  Ik heb nog nooit een comment geplaatst, maar ik wou nu toch even iets zeggen. Ik vind je nailarts altijd heel leuk en mooi gemaakt. Ik hou zelf ook heel erg van nagellak en nailart, ik ben er elke dag wel mee bezig, en ik zit er ook al een hele tijd aan te denken om zelf een blog te maken. En jou blog inspireert me daar heel erg voor. Ik kwam net op je site om te kijken hoe vaak je eigenlijk precies een artikel plaatst toen ik dit las.(toevallig haha!) Maar ik blijf je in ieder geval gewoon volgen hoor, doe het rustig.aan en plaats een artikel wanneer jij dat wil! Ik denk dat je het echt voor jezelf moet doen en minder voor je lezers (dat klinkt gemeen hè hihi). IK moet ook zeggen dat ik heel enthousiast werd van je oproepje of lezeressen iets voor je konden schrijven, wat een leuk idee! En een hele goede kans voor mij om te kijken of bloggen me leuk lijkt! Dus ik ga snel aan de slag!
  Xx

  • Maaike schreef:

   Ahhhw, dankjewel!!!! Ik vind het leuk dat je toch eens een comment plaats, zo leer ik mijn bezoekers een beetje kennen ^^
   Inderdaad, het voor mezelf doen en niet voor anderen, maar tegelijk wil ik toch doen wat mijn lezers willen, al moet ik daar toch echt wat minder rekening mee gaan houden 🙁
   Ja, maak een artikel en laat mijn volgers zien wat je kan! 🙂 Als je dan later een blog start heb je sowieso al wat bekijks ^^

   Dankjewel meid, je comment deed me goed 🙂

 7. Norma schreef:

  Neem je tijd vind t niet erg om te wachten tutorials zijn altijd leuk want ik ben een echte copiecat

  • Maaike schreef:

   Haha! Ik wil sowieso wat meer tutorials gaan maken inderdaad, ben er achter gekomen dat dat iets is wat mensen echt graag willen zien 🙂

   x

 8. Sanja schreef:

  Neem alle tijd die je nodig hebt! ^^
  Hmmm wat zou ik willen zien… Maakt niet uit! Hoe origineler of ondenkbaarder, hoe beter 😀

 9. Karen schreef:

  Inderdaad,, wees niet verplicht 😉 ik zie het vanzelf wel verschijnen op bloglovin’
  ik hou van je creaties! ze zijn echt prachtig! dus niet stoppen hihi 🙂
  misschien kun je wat doen met deze thema’s: muziek, parijs, vintage
  Ik zal even kijken of ik een creatie heb die ik je kan sturen 😉
  xx

  • Maaike schreef:

   Ahh dankjewel meid 🙂 ik ben ook zeker niet van plan om te stoppen, ik ben er sinds een jaar mee bezig en dit is echt wat ik leuk vind, en alle comments die ik er op krijg vind ik veel te leuk om te laten schieten!
   Daar kan ik wel iets mee ja 😀 dankjewel! Ik schrijf ze meteen op ^^

   x

 10. misschien een keer een leuk idee om je eigen site naam op je nagels te zetten?! ook leuk voor op je site misschien? tis maar een idee hoor!!
  xx

 11. Yak Man schreef:

  aawh :(. Bloggen moet je ook alleen doen als je het echt leuk vind, maar ik hoop dat je snel genoeg fantasie bij elkaar heb verzameld om weer leuke dingetjes te gaan maken ^^.

  Doe sociaal networks logo’s! Maak mijn header na 😀 (no justkidding XD). Op dit moment heb ik geen rare fantasie uitspattingen voor je, hihi :’D.

  • Maaike schreef:

   Social media denk ik al heel lang aan inderdaad! :p
   Schrijf m er bij 😀

   Jouw header kan ook!! *schrijft ook op*

 12. Lisa schreef:

  Aww vervelend ja. Ik weet precies wat je bedoeld! Op mijn eigen blog heb ik dat ook. Ik ben afgelopen week ziek geweest en kon het dus echt niet opbrengen om de laptop te pakken… voelde me gewoon te slecht… maar ja dat is wel weer geen posts op de blog en dan voel je je weer beetje hm… Maar jekunt er niks aan doen! en het maakt ook echt niet uit!

  Ik zou het super leuk vinden om swatches van nagellakjes te zien. Jou reviews over jou nieuwe en favoriete lakjes. Misschien hier en daar een tutorial?

  • Maaike schreef:

   Ja, inderdaad, ik voelde me een stuk rustiger en beter als ik besloot de volgende dag niks te plaatsen. Ik merk nu na een aantal dagen rust ook veel meer ideeën te hebben.

   Goed idee 🙂 Ik weet alleen niet wat mensen van mijn schrijven vinden, ik ben niet heel goed in Nederlands namelijk, haha. Maar als ik enthousiast ben over een nieuw lakje kan ik dit idee zeker proberen uit te voeren! Dankjewel 🙂

   • Lisa schreef:

    maakt toch helemaal niet uit. Mensen bezoeken je blog omdat ze het leuk vinden wat je maakt en schrijft. Je spelling hoeft echt niet 100% te zijn! De mensen die zich daar aan storen moeten maar lekker ergens anders gaan kijken! Doe gewoon lekker je ding en schrijf wat jij vindt;) dan komt het vast goed! Spellingsfout meer of minder maakt toch niet uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *