EntirelyNails.nl is online!

Hoi!

Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Allemaal nog 10 vingers? Ik hoop het!
Zoals je misschien gister hebt kunnen lezen in het artikel, heb ik een eigen domein gekocht, en dat jullie niet lang meer hoefden te wachten… want, misschien heeft de titel het al verraden, maar EntirelyNails.nl is online! Ik vind hem geweldig, er zullen nog best wat dingen veranderen, maar dat komt dan later. Voor nu is hij prima. Ilse heeft mij hier heel erg mee geholpen, zij heeft mijn hele lay-out gemaakt en alles in elkaar gezet. Dus spam haar met veel bedankjes!
Helaas kan je me nog niet volgen met Bloglovin, maar daar ben ik mee bezig. Ik wil namelijk niet mijn oude volgers kwijt!

Ik hoop dat jullie nog steeds EntirelyNails.nl blijven bezoeken, en lieve comments achter blijven laten!

Liefs, Maaike

9 reacties op “EntirelyNails.nl is online!”

 1. Marian schreef:

  Hey meis, feli met je nieuwe site, ziet er al heel mooi uit. Hoop dat je er komende jaar veel plezier van zult hebben en dat je hem helemaal naar je smaak in kunt richten.

 2. Sanne schreef:

  Gefeliciteerd! Ik heb je wel toegevoegd bij mijn blogs die ik volg op bloglovin’ en ik krijg ook gewoon je updates. 🙂

 3. charile schreef:

  Super leuk, ik volg je met Bloglovin!
  x

 4. Mariel schreef:

  Wat leuk, ik ga je volgen 🙂 Kende je blog nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *