Vogue’s Fashion Night Out – Estée Lauder

Afgelopen donderdag was het zo ver, mijn eerste echte ‘opdracht’ in het teken van mijn site. Ik had namelijk het aanbod gekregen om tijdens de Vogue’s FNO in de Beijenkorf bij de Estée Lauder stand, de nagels van bezoekers te voorzien van het Vogue logo. Super tof! Ik mocht eerder weg van school; en daar ging ik dan. Zenuwachtig als ik was; richting Utrecht om klasgenootje Anissa op te halen, en dan de trein te pakken naar Amsterdam. Wat waren we hyperactief zeg! Zo zenuwachtig, maar zo enthousiast! Bij aankomst waren de zenuwen meteen ver te zoeken, want wat waren de mensen daar lief!

Alles klaargezet, onze koppies voorzien van make-up uit de nieuwe Estée Lauder collectie, we zaten al helemaal klaar!

Na het klaarzetten van de spullen (nieuwe collectie lakjes, remover, etc.) begon de drukte al. Het was de bedoeling dat Anissa iedereen een lakje op zou doen, en ik de nail-art. Nadat ik 2 mensen had voorzien van hun Vogue nail-art, draaide ik me om, en stond er al een ontieeeegelijk lange rij, van ik gok zo’n 40 mensen! Dan staat het zweet je wel even op het voorhoofd, haha.

Het Estée Lauder personeel waren proefkonijntjes 😉

Om half 10 stond er alsnog een rij van ongeveer 20 personen, maar moest ik helaas gaan (damn you, openbaar vervoer!), dus kregen ze alleen een mooi kleurtje op hun nagels.

Helaas heb ik verder niks van de Fashion Night Out gezien, zoals op de foto gaan met Viktor en Rolf, of het optreden van Selah Sue, maar het was een gewéééldige avond, echt een super ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar. Door al die (ongeveer 120) enthousiaste meiden die ik heb voorzien van Vogue nail-art heb ik weer mega veel motivatie om door te gaan met EntirelyNails, en er iets leuks van te maken! Thanks! 🙂

Als jij nog foto’s hebt van deze avond, van je Vogue nail-art, of van mij aan het werk, wil je me die dan mailen? entirelynails@hotmail.com!

Ben jij naar de Fashion Night Out geweest? Wat heb jij allemaal gedaan/gezien? 

13 reacties op “Vogue’s Fashion Night Out – Estée Lauder”

 1. Yak Man schreef:

  aah, ik zag het al op je twitter. Echt super gaaf dat je daar heen mocht! 😀 Eigenlijk moesten ze nog meer mensen vragen :o. Best grappig, je kan zeggen dat mensen voor je in de rij stonden :P.

 2. Britt Scheijgrond schreef:

  suuuuuuuuuper leuk!!

 3. Sjo schreef:

  cooliejoelie maaikie!
  x

 4. Vera schreef:

  Wat gaaf zeg!

 5. Vita schreef:

  Wauww, dat lijkt me geweldigg!

  Ben stiekumm jaloerss, maaar ben pas 11 hah!

  Ziet er goed uit hoor!
  Wat voorn nail art heb je allemaal gemaakt?\

  KuzzVita…

 6. Josephine schreef:

  Echt zóóóóó onwijs gaaf!

 7. Lizzy schreef:

  Echt zo cool!

 8. Tomas Derckx schreef:

  Wauw, super vet!

 9. Laralaurentia schreef:

  Ik heb je zien zitten, maar je was zo druk dat ik geen hoi meer gezegd heb. Helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *