Knutsels van afgelopen tijd

Die goede oude tijd, dat ik wekelijks een artikel maakte met resultaten van mijn knutselbuien. Helaas zijn die knutselbuien in de zomer altijd ver te zoeken, maar nu ben ik er weer met wat nieuwe dingen. Ik heb wat oude ‘hobbies’ weer opgepakt zoals fimo en stempels maken.

Foto’s zijn trouwens gemaakt met mijn iPhone, dus sorry daarvoor!

Lees verder!

 

IMG_2289

 

IMG_7543 IMG_7551

Als eerst heb ik een hele tijd geleden mijn pennyboard gepimpt. Ik vond hem te simpel. Hij is geel met rode wielen (zie hier een filmpje van mij in actie) en dan denk ik natuurlijk meteen aan Pikachu. Dus met nagellak heb ik twee schattige Pikachu’s getekend en ingekleurd. Als je goed kijkt zie je dat de lijntjes nog niet helemaal af zijn, maar daar had ik geen zin meer in.

 

IMG_2202

Ook het stempels maken vind ik nog steeds heel leuk. Ik wist toevallig dat Kimberley  graag een stempel wilde hebben met de naam van haar dochter Elara* in ‘haar eigen’ lettertype. We hebben het er verder alleen nooit meer over gehad. Dus als verrassing maakte ik er een. En ze is er blij mee, dus ik ben heel blij <3
Zo zie je trouwens meteen hoe perfectionistisch ik ben. Op het papier zie je alle verschillende versies die ik maakte, tot ik tevreden was, haha.

 

IMG_1838

Mijn zelfgemaakte stempels tot nu toe.

 

IMG_2365

Fimo is ook iets wat ik nooit vervelend ga vinden (behalve dan de klei die pluisjes en andere viezigheidjes vangt), dus daar ben ik afgelopen week ook weer mee aan de slag gegaan. Ik had nog een blok witte fimo die aardig vies was, en ik wist niet wat ik er mee moest. Ik kwam op het idee een paddenstoel-huisje te maken voor herfst. Ik kiepte een potje worteltjes leeg en ging aan de slag. Ik heb de witte klei over heel het potje verdeeld en vervolgens met een dottingtool ‘banen’ gemaakt zodat er stenen ontstaan. Met bruin de kozijntjes en houten deurtje, en het wit nog gekleurd met krijt. Helaas zit er nog geen dekseltje op, maar dat wordt de kap van een paddenstoel met een klein schoorsteentje zodat er een kaarsje in kan terwijl de deksel er gewoon op zit.

 

IMG_2289IMG_2290

Ook maakte ik met fimo nog wat kleine Pokemons. Wat ik er mee moet weet ik ook niet, maar ik vond het wel heel leuk om te doen.

 

Zal ik vaker weer laten zien wat ik maak buiten nail-arts om?

Liefs,
Maaike

7 reacties op “Knutsels van afgelopen tijd”

 1. Rose schreef:

  Yes please! Ik hou het meest van je knutsels (al zijn je nail arts ook heel tof)! En wauw wat heb je al een toffe stempels gemaakt! Ik ben benieuwd naar wat je nog meer gaat knutselen 😁

 2. Evelien schreef:

  OMG die stempels en pokemon fimo’s ♥ Jaaa meer laten zien!

 3. MamavanElara schreef:

  “Wat ik er mee moet weet ik ook niet, maar ik vond het wel heel leuk om te doen.” Hahaha <3

  Dankjewel voor mijn mooie stempel! Die ga ik zeker vaak gebruiken!

 4. Lisanne schreef:

  Jaa vaker laten zien ! Wat zijn je pokémons geweldig! Ik heb helemaal zin om het weer te gaan kijken hierdoor 😉 ! Jigglypuff was mijn fav altijd, haha

 5. Tess Fluit schreef:

  Wauwie, wat leuk! Ik hou zó van knutselen. Echt onwijs leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *