Knutsels van de week #2 en #3

Zijn we weer, met de knutsels van de nieuwe week! Helaas een week te laat, waarvoor sorry. Op een of andere manier kon ik geen foto’s uploaden in WordPress, en na een aantal keer proberen gaf ik het op. Nu dus de knutsels van afgelopen twee weken samen, wat eigenlijk wel goed uitkomt omdat ik deze week maar één ding heb gemaakt…

 

 

IMG_4494

 

IMG_4218

Te beginnen met een nieuwe toevoeging voor mijn poppenhuis, namelijk een dekenkist! De deksel past er precies op en kan er helemaal af. Ik ga er miniatuur fleecedekentjes in doen, en heb er heel veel zin in om er mee verder te gaan.

 

IMG_4221

Als tweede begon ik aan een bed, en die maakte ik ook af. Ik heb alleen de originele foto niet meer, maar je kan hem hier bekijken op Instagram. Het matras heb ik gemaakt van vier schuursponsjes, het paste precies! Er komt natuurlijk nog een hoesje over, en ook nog dekens en kussens. Ik heb de spullen er al voor in huis, nu nog even de tijd en zin vinden om hier mee te beginnen. Mijn slaapkamer meubels zijn nu af, alleen de accessoires nog!

 

IMG_4276

IMG_4277

 

Als laatst maakte ik de eerste week drie inimini kuikentjes in een flesje. Ik heb ze gemaakt van fimo, en ze liggen op een bedje van viltwol. Het was een rotklusje, maar wel heel leuk als hij eenmaal af is. Alleen heb ik geen idee wat ik er nu mee moet, haha.

 

IMG_4494

En dan het enige wat ik deze week maakte, twee schilderijtjes. Of ja, ik maakte er zelf een, en Vriendje maakte de tweede. We hebben elkaar nagetekend door het potlood op het doek te zetten en zonder te kijken in één lijn een portret te maken. Daarna hebben we het geschilderd met felle kleurtjes. Ik vind het resultaat zó leuk geworden, dat ik er aan zit te denken dit véél vaker te doen met iedereen die hier over de vloer komt, en dan één kale muur van mijn huis helemaal op te frissen met al die kleine doekjes.

 

Wat is jouw favoriete knutsel die ik afgelopen twee weken maakte? En wat heb jij zelf gemaakt?

 

3 reacties op “Knutsels van de week #2 en #3”

  1. Rose schreef:

    Ik vind de meubels zo leuk!! Echt helemaal leuk om dat proces te volgen.
    En die schilderijtjes, wat een super tof idee!! Datmoet ik ook echt een x gaan doen! Ben nu alweer benieuwd naar wat je volgende week allemaal gaat knutselen!

  2. Roxanne schreef:

    Die kuikens, zo cute! Misschien leuk voor de lente/Pasen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *