Korting voor lezers van EntirelyNails!

Naar aanleiding van het artikel dat ik gister typte, heft BBcreamshop iets leuks gedaan. Ze hebben een code aangemaakt voor lezers van EntirelyNails, zodat jullie deze lakjes met 10% korting kunnen kopen! Ze waren al niet duur, maar nu natuurlijk nog minder. Heel leuk prijsje om een nieuw merk te proberen!

 

Ga snel kijken op BBcreamshop, en bestel je Skinfood lakjes met 10% korting met code NAILS, geldig tot 8 september.

 

Happy shopping!

 

Liefs,
Maaike

5 reacties op “Korting voor lezers van EntirelyNails!”

  1. Kelly schreef:

    Wat handig! Ik ga even een kijkje nemen.

  2. Vera schreef:

    Ik mag even geen nagellak meer kopen, maar dat is een toffe actie 🙂

  3. Marieke schreef:

    Wat leuk! Helaas heb ik al heel erg veel nagellak, dus ik laat deze actie maar even aan me voorbij gaan. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *