Maaike Maakt: #24

Als je dacht dat mijn poppenhuismeubels nog niet klein genoeg waren, heb ik nu een poppenhuis gemaakt voor in een poppenhuis. Dus op schaal 1:144! Het meest trots ben ik wel op het schildersezeltje, haha. Ik vind het huisje nog niet ‘af’ genoeg. Ik wil nog ijzerdraad kopen voor kraantjes, kleine bloempotjes maken met plantjes en de keuken, het atelier en de zolder zijn nog niet vol genoeg.

Vorige week had ik een sollicitatiegesprek en vorige week liep ik een dagje mee en ben ik officieel aangenomen! Dus ik heb meteen afscheid genomen op mijn vorige werk waardoor ik nu nog even vakantie heb. Dat betekent veel koffie want ik hoef toch niet vroeg op, maar van koffie word ik creatief. En als ik dan eenmaal ergens aan begin, wil ik het ook echt af maken (dit huisje maakte ik in nog geen 24 uur tijd) en moet ik mezelf dwingen tussendoor even te eten en niet te laat naar bed te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *