Nail-art: Christmas in 3D

IMG_2729

 

Toen ik deze schattige 3D figuurtjes op de Facebook van Enchantra tegenkwam, moest ik ze meteen bestellen. Er zitten er twaalf in per zakje, en ik besloot te kiezen voor candycanes, sneeuwpopjes en kerstboompjes. Ze hebben er nog kerstsokjes en rendieren bij gedaan. Lief!

 

IMG_2733 2

 

Ik koos er voor om een candycane op mijn nieuwe lakje van China Glaze te plakken. Het lakje deed er dit keer langer over om dik en bobbelig te worden, en het resultaat ziet er erg anders uit dan vorige keer. Misschien omdat ik deze keer begonnen ben met een simpel wit lakje als basis zodat ik minder lagen zou hoeven te gebruiken van Snow One Like You.

De figuurtjes zijn echt heel erg leuk, en als je je nagellak er weer af wilt halen kan je de figuurtjes hergebruiken. Ik vind het wel jammer dat de achterkant glad is, omdat je ze op deze manier niet andersom kan gebruiken. Al met al erg leuk!

15 reacties op “Nail-art: Christmas in 3D”

 1. Anne Solveig schreef:

  Ooh super schattig!

 2. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Ah heel erg leuk! 🙂

 3. Tessa schreef:

  Super leuk zo!

 4. Bianca schreef:

  Leuk! Blijft het wel een beetje goed zitten?

 5. steffi schreef:

  Aah echt heel erg leuk! 🙂

 6. Evelien schreef:

  Nou ja, zeg ik net dat ik die lak niet zo mooi vind, vind ik hem zó met dat kerstdingetje wel erg leuk staan! Alsof er een candy cane in de sneeuw ligt.

 7. Kelly schreef:

  Ohh die candy canes zijn zó leuk!

 8. Lisa schreef:

  Super cute! Leuke ontwerpjes ook.

 9. Monique schreef:

  Wat een schatjes!

 10. Laura schreef:

  Super sweet!

 11. Ellis schreef:

  Whoeeee nice!

 12. Alette schreef:

  Hihi, wat een leuke figuurtjes, maar ook wat en bijzondere nagellak als achtergrond! Echt alsof je een sneeuw op je nagels hebt

 13. iris schreef:

  Echt superleuk gedaan

 14. Collorenco schreef:

  Super vette nail art !
  Je blog ziet er ook leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *