Nail-art: The Grinch

IMG_2750 2

 

Wat past er nou meer bij kerst dan een nail-art van The Grinch? Het is mijn favoriete kerstfilm en ik kan niet wachten tot hij weer op tv komt zodat ik met een warm drankje en chips op de bank kan kruipen.
Het idee om The Grinch  nail-art te maken had ik al langer, zelfs vorig jaar met kerst al, maar ik had het idee dat het heel moeilijk zou zijn. Gelukkig viel het heel erg mee! Ik ben een kwartiertje bezig geweest met het tekenen van The Grinch, met de rest van de nagels wat langer. Met de rest ben ik niet zo tevreden, maar het gaat hier om de nail-art op mijn ringvinger, en daar ben ik wel trots op 😀

16 reacties op “Nail-art: The Grinch”

 1. Eline schreef:

  Wat enorm leuk gedaan!

 2. Kylie schreef:

  wauw, zo gaaf!!
  vind The Grinch ook een van de leukste kerstfilms..

 3. marjolein schreef:

  Alweer zo’n leuke nailart!

 4. Laura schreef:

  Echt super cool gedaan!

 5. Anne Solveig schreef:

  Leeeuk!! Creatieef!

 6. Kelly schreef:

  Ahh heel erg leuk! Met de andere nagels mag je ook tevreden zijn hoor, vind ze erg leuk. 🙂

 7. Mirjam - Jewelyz schreef:

  Aah die is heel gaaf! 🙂

 8. Wauw, echt heel knap gedaan! Ziet er super uit 😀

 9. Helena schreef:

  This is just awesome!

 10. Mariska schreef:

  Je bent zo getalenteerd ♥

 11. Monique schreef:

  Wat is de grinch goed gelukt zeg!

 12. Evelien schreef:

  Shit girl, hoe doe je dat zo precisie? Als ik ooit bij jou zou inbreken zou ik niet je TV of je wit-geschilderde-vaasjes of je China Glaze lakken meenemen maar je talent. Ja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *