Starbucks, knutselmiddag, minion en lievebees

Heujheujheujjjjj!

Vriendje zit tegenover mij te werken en daardoor kreeg ik nogal zin om ook productief te doen. Er staan een aantal dozen fimo naast me, maar er komt maar niets uit mijn vingers. En aangezien ik nogal wat updates heb, leek dit mij een prima moment om wat te gaan tikken!

Zoals ik in een van mijn vorige artikelen zei, zou ik met mijn moeder en haar vriendin gaan knutselen bij mij thuis. We did! We zijn iets te lang in de stad gebleven en hebben dus niet heel lang kunnen freubelen, maar toch zijn er wat leuke dingen gemaakt.

 

IMG_3687

IMG_3693

Mama knoopte nog een heel systeem voor om een leeg groentepotje, wat er echt heeeeel tof uit ziet wanneer je er een kaarsje in zet. Ik heb het eindresultaat helaas nog niet gezien.

 

 

IMG_3687

Zelf beplakte ik een leeg groentepotje met zwart-witte servetten en sponste er nog wat witte verf doorheen. Ik vind hem zelf erg leuk geworden 🙂

 

De dag hierna kwam Josephine langs. Ze had een heel leuk idee voor een carnavalskostuum, en had daar wat hulp bij nodig. En natuurlijk omdat ik haar al weer veel te lang niet had gezien! Ze had wat spullen meegenomen en daar hebben we een heel leuk Starbucks pakje mee gemaakt. De video kan je hier onder bekijken.

Ik vind het zelf echt heel leuk geworden en ben stiekem een beetje verliefd op het idee. Ik weet wel wat ik volgend jaar (of misschien zelfs nog dit jaar) met carnaval ga worden!

 

 

IMG_3723

 

En afgelopen week heb ik ook nog een minion van papier gemaakt. Isn’t it cute?

 

 

 

IMG_3765

 

Misschien hebben jullie het wel eens gelezen op Twitter, maar iedere zomer heb ik een mega lieveheersbeestjes-plaag in mijn huis. Ik weet niet hoe het kan, want ik heb 0 planten en dus ook geen bladluis in huis. Afgelopen zomer zijn er een heleboel blijven hangen. Het waren er 6 in totaal, en overdag waren ze niet te vinden maar in de avond lagen ze steeds op een hoopje in een hoekje van mijn kozijn. Hierboven zie je de laatste in een van mijn servettenbloemen uit mijn laatste DIY, en vanmorgen vond ik hem dood op mijn eettafel. Dus.

 

Nou, dat was het eigenlijk. Een kleine update van niet-boeiende dingen.

Liefs, x
Maaike

 

3 reacties op “Starbucks, knutselmiddag, minion en lievebees”

  1. Evelien schreef:

    Omg die minion ♥ En ik wil het eindresultaat wel zien van je mama’s lege-groentepotje-met-freubel-touw-erom-heen-en-kaarsje-erin.

  2. Aniek schreef:

    Wat een leuke dingen! Wat ben je toch ontzettend creatief! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *