Tutorial: Panda

 

 

Nadat ik op Twitter vroeg wat er gemist word op mijn blog, werd er een aantal keer gereageerd met ’tutorials’. Ook kreeg ik een aantal heel leuke ideeën gestuurd die ik zou kunnen maken. En omdat ik mijn volgertjes natuurlijk niet teleur wil stellen, ben ik aan de slag gegaan. Kijkt u vooral mee naar mijn panda tutorial!

 

What do we need?

– Zwarte nagellak
– Witte nagellak
– Kwastjes en dotter
– Eventueel groene nagellak

 Als eerst breng je natuurlijk een basecoat aan! Je wilt niet dat je nagels verkleuren.
Ik laat alleen een tutorial zien van de panda, het ‘gras’ heb ik gemaakt door mijn tip groen te lakken en naar boven te vegen met een kwastje.
Voor de panda lak je je nagel in een halve cirkel. Die van mij is eigenlijk iets te groot, want een panda heeft een bol koppie, geen lange!

 

Om de plek van de oren te bepalen heb ik twee streepjes gezet bovenop het hoofd. De oren maak je af door er rondjes van te maken.

 

 


Voor de neus zet je in het midden van het hoofd een klein V’tje. Aahhhw!
Panda’s hebben van die schattige grote vlekken om hun ogen, waardoor het lijkt of ze een beetje hangen. Om dit na te maken, zet je met een grote dotter 2 stippen onder de oren. Aan de binnenkant hiervan zet je 2 kleine, iets hoger dan de grote.

 

 

Verbind deze met elkaar door lijntjes te trekken tussen de bolletjes.

Als laatste nog witte stippen, en je bent klaaaaar! Is ‘ie niet schattig? ^^

 

 

Ik ben van plan véél meer tutorials te maken, maar wat willen jullie zien? Wat missen jullie nog op Entirely Nails, en wat willen jullie dat ik (meer) plaats?

Laat het me weten in de comments, en misschien zie jij snel jouw idee voorbij komen! ^^

24 reacties op “Tutorial: Panda”

 1. Yak Man schreef:

  Asdfghjkl, JIJ BENT SNEL ZEG. was je gisteren meteen aan de slag gegaan haha? 😀 hij is echt leuk zeg! Leuk dat je rest groen hebt gemaakt!

 2. Steffie schreef:

  super leuk 😀

 3. janina schreef:

  wauw, echt heel leuk!! echt schattige panda

 4. Peter schreef:

  Ik snap het niet :'(

 5. keileuk! hoelang ben jij gemiddelt bezig met je nagels per design??? ;o

 6. Jody schreef:

  Wat een lieve nailart!

 7. charile schreef:

  Super leuk gedaan! Ik zou zeggen, vaker doen 😀
  x

 8. Denise schreef:

  Wat leuk! Deze ga ik gelijk proberen als mijn naildotters binnen zijn, heb ze pas op internet besteld :). Het lijkt mij leuk om vaker tutorials te zien! Misschien ook een idee om een keer een tutorial in een filmpje te maken

 9. Elien schreef:

  lief!

 10. lisa schreef:

  weet je mischien een goed dekkende witte nagellak want ik erger me eraan al ik 3 laagjes moet doen en dan dus lang moet wachten ?:)

 11. Anouk schreef:

  Oooh wat zijn ze mooi<333

 12. Demi schreef:

  Ik heb een vraagje, weet je misschien een goeie website om nail-art spulletjes te kopen want ik ben ook helemaal leip van nail-art maar ik heb er niet de goeie materialen voor… dat vind ik superjammer… verder leuke tutorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *